Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo vrea să-l împrumute pe Diego Capel la Clinceni

 


Dinamo vrea să-l împrumute pe Diego Capel la ClinceniDinamo n-a fost convinsă de calitățile lui Diego Capel, iar fostul star de la Sevilla a primit o propunere incredibilă, după cum a aflat ProSport: să fie împrumutat în primă fază la Academica Clinceni.Ilie Poenaru ar urma însă să fie obligat să-l titularizeze pe Capel. Altfel, Dinamo n-ar accepta ca jucătorul să fie împrumutat la Clinceni.Dinamo vrea să-l împrumute pe Diego Capel la Clinceni

De câteva zile, conducerea lui Dinamo se află în discuții cu Academica Clinceni pentru a-l împrumuta la formația ilfoveană pe Diego Capel, în cazul în care Dinamo se hotărește să-l semneze. Cosmin Contra a spus spaniolilor că nu îi garantează lui Capel postul de titular, după perioada petrecută la antrenamentele formației din Ștefan cel Mare.


Diego Capel a făcut spectacol la Sevilla, a fost printre cei mai buni jucători din La Liga, însă spaniolul a jucat ultima oară în Malta, la modesta Birkirkara.„Nu ştiu dacă Diego Capel este cel de atunci, cu frânele alea, cu calităţile alea. La ce calităţi avea, putea fi altfel cariera lui”,a afirmat Sorin Cîrțu.


”Diego Capel? A jucat contra Urziceniului. Să ai așa un jucător în România… Și cu experiență internațională, și în La Liga. L-am văzut la Sevilla foarte mult. E un fotbalist excelent”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.


Conducerea lui Dinamo vrea să îi ofere 14.000 de euro pe lună lui Diego Capel. Suma de 10.000 ar urma să fie plătită de  Dinamo, în timp ce spaniolul ar primi încă 4.000 de la Clinceni.


Ilie Poenaru se pare că ezită să dea un răspuns pozitiv, mirat de faptul că Diego Capel nu l-a convins pe Contra la antrenamentele lui Dinamo.


„Nu, deocamdată nu am luat o decizie în privința lui Diego Capel. Vom vedea zilele următoare ce se va întâmpla”, a spus Cosmin Contra înaintea meciului pe care Dinamo urmează să îl joace cu UTA, în etapa a 5-a din Liga 1.sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii