Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Atacantul ca şi transferat la Dinamo, în negocieri cu o altă echipă din Liga 1

 

Atacantul ca şi transferat la Dinamo, în negocieri cu o altă echipă din Liga 1Dinamo Bucureşti are o campanie fulminantă de transferuri, cu care antrenorul Cosmin Contra încearcă realizarea obiectivului din acest an: calificarea în play-off. După ultimele veniri din "Ştefan cel Mare", "Guriţă" îl aşteaptă şi pe atacantul spaniol Guillermo Fernandez Hierro, în vârstă de 27 de ani. Acesta s-a aflat în negocieri şi cu FC Voluntari, iar Ioan Andone a oferit câteva detalii. Preşedintele lui FC Voluntari, Ioan Andone,Dinamo a intrat într-o nouă eră cu spaniolii din conducere, care le-au oferit nou-veniţilor unele dintre cele mai mari salarii din Liga 1. În plus, s-au plătit o parte dintre restanţe şi a început o remaniere în lot. 


Printre plecări se numără Piscitelii, Skovajsa, Ioan Filip, Kostrna, Perovic, N'Diaye, Montini, Mrzljak şi Daniel Popa. Dinamo s-a întărit cu Vlad Achim, Janusz Gol, Isma Lopez, Gonzalez, Nemec, Borja Valle, Tomas Mejias şi Camara şi îl aşteaptă şi pe atacantul Guillermo Fernandez Hierro, care e liber de contract şi despre care s-a spus că s-ar fi înţeles cu alb-roşii. 


Atacantul ca şi transferat la Dinamo, dorit şi de FC Voluntari! Ioan Andone, cuvinte la superlativ 


 

Guillermo Fernandez Hierro, un atacant în vârstă de 27 de ani, ar fi acceptat să vină la Dinamo, fiind informaţia de la începutul lunii septembrie. Între timp, spaniolul liber de contract, care a evoluat în ultima ediţie pentru Racing Santander, nu a mai fost prezentat oficial de Dinamo. 


Totuşi, atacantul cu patru meciuri în Champions League, atunci când era la Athletic Bilbao, ar fi o adevărată lovitură pentru Dinamo, recunoaşte Ioan Andone. 


Preşedintele lui FC Voluntari l-a descris pe Guillermo Fernandez Hierro şi a susţinut că a dorit să-l aducă la echipa din Ilfov: "Am negociat cu el. E foarte scump pentru noi. L-am urmărit, nu e foarte înalt, are 1.82 cm înălţime, dar e bine făcut. E stitlul de atacant spaniol. Mamă, ce atacant! E letal în faţa porţii, cred că-l va folosi în benzi şi pe Nemec central. E un atacant foarte bun, nu înalt. E un atacant de viteză, combinaţie, 1.82 înălţime, foarte bine făcut şi în gura porţii letal!  L-am urmărit foarte mult, pentru că am negociat cu el, era foarte scump pentru noi! Noi îi dădeam jumate din ce cerea. Planul lor clar e să se bată la titlu. Anul acesta, o să vezi!


Toate transferurile au fost făcute pentru rezultate imediate, strategia lor nu e pentru termen mediu sau lung. Altfel, transferau şi jucători de 22-23 de ani. Au adus jucători cu experienţă să facă rezultate acum. E important după trei ani de secetă, de play-out, să ai echipă pentru play-off. Dacă intră în play-off, Dinamo e periculoasă cu experienţa jucătorilor. Au adus chiar jucători cu experienţă", a spus fostul antrenor de la Dinamo, în cadrul emisiunii "Sport Report". 


Guillermo Fernandez Hierro încă e aşteptat la Dinamo de către Cosmin Contra şi de spaniolii din conducere, după ce pe 5 septembrie a apărut informaţia că s-a înţeles cu "câinii". 


sursa foto: gps.ro

sursa: telekomsport.ro

Comentarii