Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo negociază un transfer colosal

 

Dinamo negociază un transfer colosal



Mijlocașul Aleix Garcia, 23 de ani, internațional la toate selecționatele de juniori ale Spaniei, a fost propus la Dinamo.


Dinamo este într-un mercato continuu. A prezentat deja a 9-a achiziție a stagiunii de vară, pe portarul Rene, 36 de ani, care-i va face concurență lui Tomas Mejias. Cosmin Contra a anunțat că transferurile nu se vor opri aici, vor fi plecări, vor mai fi sosiri. Dinamo trebuie să intre în play-off, pentru început, așa că roș-albii pun la bătaie toate resursele pentru a convinge fotbaliști bine cotați să vină la București.


Dinamo încearcă un transfer de răsunet

Colonia iberică din Ștefan cel Mare s-ar putea îmbogăți cu o piesă rară. Mijlocașul Aleix Garcia, 23 de ani, internațional la toate selecționatele de juniori ale Spaniei, a fost propus "câinilor". Doar că și salariul ar fi pe măsură: 35.000 de euro pe lună! 


Fotbalistul a fost achiziționat de Manchester City în 2015 de la Villarreal pentru suma de 4 milioane de euro, însă în luna iulie a acestui an a încheiat orice colaborare cu ibericul. În tot acest timp, Sanchez a mai fost cedat la Mouscron (Belgia) și Girona (Spania).


Închizătorul a strâns și 4 prezențe în Premier League, în total 76 de minute. În 2016, trei partide, o a patra, în 2017. În total, are 9 meciuri pentru "cetățeni" și un gol marcat! Fiindcă deși este mijlocaș central în fața apărării, ibericul se înscrie la goluri. A demonstrat-o peste tot pe unde a fost. 


Fotbalistul a lucrat și cu Manuel Pellegrini, dar și cu Pep Guardiola. Iar site-ul de specialitate transfermarkt îl cotează la 3,2 milioane de euro. Adică de 4 ori mai mult decât cei mai bine cotați "câini" din prezent, Sorescu și Borja Valle.


55 de meciuri

a bifat în LaLiga, marcând de trei ori


sursa: gsp.ro

sursa: mediabasesports.com

Comentarii