Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo negociază un transfer colosal

 

Dinamo negociază un transfer colosalMijlocașul Aleix Garcia, 23 de ani, internațional la toate selecționatele de juniori ale Spaniei, a fost propus la Dinamo.


Dinamo este într-un mercato continuu. A prezentat deja a 9-a achiziție a stagiunii de vară, pe portarul Rene, 36 de ani, care-i va face concurență lui Tomas Mejias. Cosmin Contra a anunțat că transferurile nu se vor opri aici, vor fi plecări, vor mai fi sosiri. Dinamo trebuie să intre în play-off, pentru început, așa că roș-albii pun la bătaie toate resursele pentru a convinge fotbaliști bine cotați să vină la București.


Dinamo încearcă un transfer de răsunet

Colonia iberică din Ștefan cel Mare s-ar putea îmbogăți cu o piesă rară. Mijlocașul Aleix Garcia, 23 de ani, internațional la toate selecționatele de juniori ale Spaniei, a fost propus "câinilor". Doar că și salariul ar fi pe măsură: 35.000 de euro pe lună! 


Fotbalistul a fost achiziționat de Manchester City în 2015 de la Villarreal pentru suma de 4 milioane de euro, însă în luna iulie a acestui an a încheiat orice colaborare cu ibericul. În tot acest timp, Sanchez a mai fost cedat la Mouscron (Belgia) și Girona (Spania).


Închizătorul a strâns și 4 prezențe în Premier League, în total 76 de minute. În 2016, trei partide, o a patra, în 2017. În total, are 9 meciuri pentru "cetățeni" și un gol marcat! Fiindcă deși este mijlocaș central în fața apărării, ibericul se înscrie la goluri. A demonstrat-o peste tot pe unde a fost. 


Fotbalistul a lucrat și cu Manuel Pellegrini, dar și cu Pep Guardiola. Iar site-ul de specialitate transfermarkt îl cotează la 3,2 milioane de euro. Adică de 4 ori mai mult decât cei mai bine cotați "câini" din prezent, Sorescu și Borja Valle.


55 de meciuri

a bifat în LaLiga, marcând de trei ori


sursa: gsp.ro

sursa: mediabasesports.com

Comentarii