Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cariera lui Gonzalez până la a deveni "câine roșu"

 

Cariera lui Gonzalez până la a deveni "câine roșu"Venezueleanul lui Dinamo, Alexander Gonzalez, nu va uita niciodată cum a pornit în cariera care l-a adus în ”haită”, în prezent fiind un jucător esențial.


Alexander David González Sibulo, pe numele său complet, tocmai a marcat primul lui gol în Liga 1.


Fundașul dreapta venezuelean a impresionat în cele două partide ale sale în tricoul "câinilor", iar luni seară a deschis drumul victoriei dinamoviste la Mediaș, 3-1 cu Gaz Metan, cu un șut puternic și plasat.


Stele verzi și apoi fotbal

În urmă cu 9 ani era vedeta campionatului din țara sa, drept urmare la începutul lui 2012 a ajuns în Europa, fiind achiziționat de Young Boys Berna.


A rămas de atunci pe continent, evoluând pentru Aarau, Thun, Huesca, Elche și Mirandes, înainte de a deveni "câine roșu".


Alex provine dintr-o familie pasionată de sport: tatăl său, José Antonio, și unchiul său au fost jucători profesioniști de futsal, chiar au reprezentat echipa națională în diverse competiții. Actualul dinamovist a început fotbalul de la vârsta de 5 ani, la școala San José de Calasanz, iar cariera lui a debutat brusc. Tatăl i-a cerut antrenorului să-l lase să joace împotriva unor copii aflați la o categorie mai mare decât a lui, acolo unde evolua și Salomón Rondón, superstarul țării, fost jucător în Premier League la West Brom și Newcastle, campion pe care Zenit a plătit 18 milioane de euro, unul dintre golgeterii primei ligi din China.


"Dintr-o degajare, am primit o lovitură puternică în față, am văzut stele verzi. Acesta a fost începutul meu în fotbal, nu-l voi uita niciodată", a mărturisit, amuzat, dinamovistul.


"Familia e inspirația mea"

Apărătorul de 28 de ani evolua mai avansat, chiar extremă, de aceea apare des la finalizare, o dovedesc cifrele sale din Elveția și din Spania.


Așa cum și familia sa și-a dorit în mod special, a terminat liceul la Caracas. "Familia mea numeroasă, cu părinți, cu soră, cu oricare altă rudă, m-a dus departe în carieră. Părinții mei au făcut multe sacrificii, aceasta este dragostea familiei. Nu există alt cuvânt pentru a o defini. Îmi iubesc familia și membrii ei sunt singura mea inspirație pentru a continua", a declarat Gonzalez într-un interviu acordat celor de la ESPN Deportes.


"Velocitatea și foamea mereu de glorie sunt evidente etapă de etapă, este un jucător tehnic, tactic și muncitor", l-au caracterizat jurnaliștii de sport din țara sa.


"Un tip comun, simplu și umil. Un băiat de familie, cu ambiție, dar cu mare prudență", i-au creionat ei profilul din afara gazonului.


48

de selecții are Gonzalez în naționala Venezuelei, debutând la 18 ani, marcând și un gol


10

goluri și 7 assist-uri are în prima ligă elvețiană pentru YB Berna, Aarau și Thun în 90 de apariții


8

goluri și 13 assist-uri are în a doua ligă spaniolă penru Huesca, Elche și Mirandes


Cariera lui Gonzalez până la a deveni "câine roșu"

Echipa Meciuri Goluri / Assist-uri

Caracas FC 50 7/8

Young Boys Berna 48 5/3

Aarau 30 4/4

Thun 33 7/2

Huesca 84 7/8

Elche 24 1/5

Mirandes 32 -/2
sursa: gsp.roComentarii