Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cariera lui Gonzalez până la a deveni "câine roșu"

 

Cariera lui Gonzalez până la a deveni "câine roșu"



Venezueleanul lui Dinamo, Alexander Gonzalez, nu va uita niciodată cum a pornit în cariera care l-a adus în ”haită”, în prezent fiind un jucător esențial.


Alexander David González Sibulo, pe numele său complet, tocmai a marcat primul lui gol în Liga 1.


Fundașul dreapta venezuelean a impresionat în cele două partide ale sale în tricoul "câinilor", iar luni seară a deschis drumul victoriei dinamoviste la Mediaș, 3-1 cu Gaz Metan, cu un șut puternic și plasat.


Stele verzi și apoi fotbal

În urmă cu 9 ani era vedeta campionatului din țara sa, drept urmare la începutul lui 2012 a ajuns în Europa, fiind achiziționat de Young Boys Berna.


A rămas de atunci pe continent, evoluând pentru Aarau, Thun, Huesca, Elche și Mirandes, înainte de a deveni "câine roșu".


Alex provine dintr-o familie pasionată de sport: tatăl său, José Antonio, și unchiul său au fost jucători profesioniști de futsal, chiar au reprezentat echipa națională în diverse competiții. Actualul dinamovist a început fotbalul de la vârsta de 5 ani, la școala San José de Calasanz, iar cariera lui a debutat brusc. Tatăl i-a cerut antrenorului să-l lase să joace împotriva unor copii aflați la o categorie mai mare decât a lui, acolo unde evolua și Salomón Rondón, superstarul țării, fost jucător în Premier League la West Brom și Newcastle, campion pe care Zenit a plătit 18 milioane de euro, unul dintre golgeterii primei ligi din China.


"Dintr-o degajare, am primit o lovitură puternică în față, am văzut stele verzi. Acesta a fost începutul meu în fotbal, nu-l voi uita niciodată", a mărturisit, amuzat, dinamovistul.


"Familia e inspirația mea"

Apărătorul de 28 de ani evolua mai avansat, chiar extremă, de aceea apare des la finalizare, o dovedesc cifrele sale din Elveția și din Spania.


Așa cum și familia sa și-a dorit în mod special, a terminat liceul la Caracas. "Familia mea numeroasă, cu părinți, cu soră, cu oricare altă rudă, m-a dus departe în carieră. Părinții mei au făcut multe sacrificii, aceasta este dragostea familiei. Nu există alt cuvânt pentru a o defini. Îmi iubesc familia și membrii ei sunt singura mea inspirație pentru a continua", a declarat Gonzalez într-un interviu acordat celor de la ESPN Deportes.


"Velocitatea și foamea mereu de glorie sunt evidente etapă de etapă, este un jucător tehnic, tactic și muncitor", l-au caracterizat jurnaliștii de sport din țara sa.


"Un tip comun, simplu și umil. Un băiat de familie, cu ambiție, dar cu mare prudență", i-au creionat ei profilul din afara gazonului.


48

de selecții are Gonzalez în naționala Venezuelei, debutând la 18 ani, marcând și un gol


10

goluri și 7 assist-uri are în prima ligă elvețiană pentru YB Berna, Aarau și Thun în 90 de apariții


8

goluri și 13 assist-uri are în a doua ligă spaniolă penru Huesca, Elche și Mirandes


Cariera lui Gonzalez până la a deveni "câine roșu"

Echipa Meciuri Goluri / Assist-uri

Caracas FC 50 7/8

Young Boys Berna 48 5/3

Aarau 30 4/4

Thun 33 7/2

Huesca 84 7/8

Elche 24 1/5

Mirandes 32 -/2




sursa: gsp.ro



Comentarii