Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Doar asa Dinamo se va transforma intr-un club modern și profesionist


Doar asa Dinamo se va transforma intr-un club modern și profesionist



A fost o săptămână pot sa spun nebună la Dinamo. Multe lucruri au început să se miște în clubul nostru iubit. Transferurile au început să curgă cu o viteză amețitoare, s-au plătit salariile (aproape in întregime), echipa a 2-a si-a reluat activitatea.


În sfârșit vedem ca lucrurile iau o turnură favorabilă pentru acest club care ne place sau nu trebuie sa recunoastem : in ultimii ani a alunecat în mocirlă datorită omului care a venit la Dinamo neștiind ca acest club e un adevărat fenomen nu o echipă oarecare. Singura ancoră care a împiedicat clubul să nu cadă fiind noi suporterii prin programul DDB.


Revenind la situația actuală nu pot decât să așteptăm cu nerăbdare ce ne așteaptă de acum înainte. Deși vedem realitatea mulți dintre suporterii dinamovisti sunt circumspecți când vine vorba de noii acționari ai lui Dinamo. Si desi se afirmă oficial anumite lucruri ei tot nu cred. De ex: s-au plătit salariile. Mulți vin și afirmă nu s-au plătit e o aberatie, o minciună.


Mai oameni buni eu inteleg ca Negoita nu investea nimic la Dinamo și ne-a imprimat în decursul celor 7 ani de conducere o neîncredere incredibilă în cea ce înseamnă fapta, dar trebuie sa scăpăm de această neîncredere și să realizăm că lucrurile acestea chiar se întâmplă.


Proiectul noilor acționari mi se pare unul foarte bun. Orice club profesionist ar trebui să aibă la bază o academie puternică dublată de o echipă ( in cazul nostru Dinamo 2) in care acești tineri să joace și să crească apoi să facă pasul spre echipa mare.


Transferurile care s-au făcut nu numai ca erau nevoie de ele ca de aer, (nu mai are rost sa amintim de prestația jalnica de la meciul cu Chindia), ci și aduc un plus de valoare și experiență echipei noastre. Cu siguranță Cosmin are mult de lucru în a forma o echipă care să joace bine. Însă cu siguranță va reuși deoarece noii investitori nu schimba antrenorul după prima sincopa (și în era Negoita e o întreagă istorie la câți antrenori am schimbat).


Asa cum Cosmin Contra afirma la conferința de presă a prezentarii sale e nevoie să ne schimbăm mentalitatea și gândirea cu privire la fotbal și asupra modului de a manageria un club de fotbal.


Eu cred ca e momentul și noi ca suporteri să ne schimbăm modul de a gândi precum și așteptările noastre cu privire la viitor. Noi vrem totul acum. E nevoie de timp pentru a implementa acest proiect cu decizii care nu se iau in graba ci cantarite și gândirea bine astfel încât deciziile luate să fie cele mai bune și care să aducă clubul nostru pe culmile gloriei unde merita sa fie.


E momentul să gândim profesionist și să fim profesioniști fie ca ne numim patron, director, staff, antrenor, jucător, suporteri. Doar asa Dinamo se va transforma intr-un club modern și profesionist din toate punctele de vedere! FORZA DINAMO! VAMOS DINAMO!


sursa foto: gsp.ro

Articol scris de: Dan Șerban

Comentarii