Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo nu renunță la transferuri


Dinamo nu renunță la transferuri


Dinamo a transferat 9 fotbaliști până acum și îl testează pe Diego Capel (32 de ani) care a câștigat două Cupe UEFA cu Sevilla. Conducerea din Ștefan cel Mare mai așteaptă un răspuns de la Aleix Garcia, fostul jucător al lui Manchester  City.


În afara faptului că managementul iberic și, mai ales, Cosmin Contra trebuie să decidă dacă-i va acorda vot de încredere extremei stânga care a jucat în 2020 doar 40 de minute în trei meciuri la Birkirkara (locul 5 în ultima ediție în Malta), roș-albii speră să obțină un răspuns pozitiv până la finalul săptămânii de la Aleix Garcia..


Follow pe instagram

Săptămâna trecută  mijlocașul de 23 de ani a fost propus „câinilor", el, momentan, pregătindu-se separat până când va semna un contract. „Câinii" speră că-l vor atrage pe Garcia, care s-a despărțit în această vară de Manchester City, cu noua „colonie spaniolă" din Ștefan cel Mare. 


Roș-albii chiar se amuzau ieri pe seama faptului că Aleix i-a dat follow pe instagram lui Diego Capel, ultimul sosit în „haită", chiar dacă fostul star al Sevillei este, totuși, în teste. În acest moment, sunt cinci iberici sub contract cu Dinamo, Mejias, Rene, Isma Lopez, Borja Valle și Camara. Plus Capel, a cărei situație se va definitiva, de asemenea, în această săptămână.


Propus și în Turcia

Totuși, Garcia nu este un jucător ieftin. Chiar dacă este liber de contract. Având în vedere cartea lui de vizită, vrea și un salariu pe măsură: 35.000 de euro pe lună. Mai mult, a fost în discuții cu Galatasaray la începutul lunii, încă speră că va reuși un transfer la gruparea Cim Bom, ceea ce i-ar aduce un contract de peste jumătate de milion de euro pe an. 


Mai mult, agenții lui Garcia l-au propus la alte grupări din Turcia, acolo unde sunt mult mai mulți bani decât în România. Fotbalistul a fost achiziționat de Manchester City în 2015 de la Villarreal pentru suma de 4 milioane de euro, însă în luna iulie a acestui an a încheiat orice colaborare cu ibericul. În tot acest timp, Sanchez a mai fost cedat la Mouscron (Belgia) și Girona (Spania).


Piesă rară pentru Liga 1

Închizătorul a strâns și 4 prezențe în Premier League, în total 76 de minute. În 2016, trei partide, o a patra, în 2017. În total, are 9 meciuri pentru "cetățeni" și un gol marcat! Fiindcă deși este mijlocaș central în fața apărării, ibericul se înscrie la goluri. A demonstrat-o peste tot pe unde a fost.


Fotbalistul a lucrat și cu Manuel Pellegrini, dar și cu Pep Guardiola. Iar site-ul de specialitate transfermarkt îl cotează la 3,2 milioane de euro. Adică de 4 ori mai mult decât cei mai bine cotați „câini" din prezent, Sorescu și Borja Valle.


sursa foto: givemesport.com

sursa: gsp.ro


Comentarii