Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo nu renunță la transferuri


Dinamo nu renunță la transferuri


Dinamo a transferat 9 fotbaliști până acum și îl testează pe Diego Capel (32 de ani) care a câștigat două Cupe UEFA cu Sevilla. Conducerea din Ștefan cel Mare mai așteaptă un răspuns de la Aleix Garcia, fostul jucător al lui Manchester  City.


În afara faptului că managementul iberic și, mai ales, Cosmin Contra trebuie să decidă dacă-i va acorda vot de încredere extremei stânga care a jucat în 2020 doar 40 de minute în trei meciuri la Birkirkara (locul 5 în ultima ediție în Malta), roș-albii speră să obțină un răspuns pozitiv până la finalul săptămânii de la Aleix Garcia..


Follow pe instagram

Săptămâna trecută  mijlocașul de 23 de ani a fost propus „câinilor", el, momentan, pregătindu-se separat până când va semna un contract. „Câinii" speră că-l vor atrage pe Garcia, care s-a despărțit în această vară de Manchester City, cu noua „colonie spaniolă" din Ștefan cel Mare. 


Roș-albii chiar se amuzau ieri pe seama faptului că Aleix i-a dat follow pe instagram lui Diego Capel, ultimul sosit în „haită", chiar dacă fostul star al Sevillei este, totuși, în teste. În acest moment, sunt cinci iberici sub contract cu Dinamo, Mejias, Rene, Isma Lopez, Borja Valle și Camara. Plus Capel, a cărei situație se va definitiva, de asemenea, în această săptămână.


Propus și în Turcia

Totuși, Garcia nu este un jucător ieftin. Chiar dacă este liber de contract. Având în vedere cartea lui de vizită, vrea și un salariu pe măsură: 35.000 de euro pe lună. Mai mult, a fost în discuții cu Galatasaray la începutul lunii, încă speră că va reuși un transfer la gruparea Cim Bom, ceea ce i-ar aduce un contract de peste jumătate de milion de euro pe an. 


Mai mult, agenții lui Garcia l-au propus la alte grupări din Turcia, acolo unde sunt mult mai mulți bani decât în România. Fotbalistul a fost achiziționat de Manchester City în 2015 de la Villarreal pentru suma de 4 milioane de euro, însă în luna iulie a acestui an a încheiat orice colaborare cu ibericul. În tot acest timp, Sanchez a mai fost cedat la Mouscron (Belgia) și Girona (Spania).


Piesă rară pentru Liga 1

Închizătorul a strâns și 4 prezențe în Premier League, în total 76 de minute. În 2016, trei partide, o a patra, în 2017. În total, are 9 meciuri pentru "cetățeni" și un gol marcat! Fiindcă deși este mijlocaș central în fața apărării, ibericul se înscrie la goluri. A demonstrat-o peste tot pe unde a fost.


Fotbalistul a lucrat și cu Manuel Pellegrini, dar și cu Pep Guardiola. Iar site-ul de specialitate transfermarkt îl cotează la 3,2 milioane de euro. Adică de 4 ori mai mult decât cei mai bine cotați „câini" din prezent, Sorescu și Borja Valle.


sursa foto: givemesport.com

sursa: gsp.ro


Comentarii