Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo nu-l aduce pe fotbalistul asteptat de fani

 


Dinamo nu-l aduce pe fotbalistul asteptat de faniCosmin Contra neagă faptul că Pablo de Blasis ar putea ajunge la Dinamo. Antrenorul a declarat că nu a auzit de numele acestuia până acum şi a lăsat de înţeles că nu se pune problema ca fotbalistul argentinian să semneze cu echipa sa.


”O să mai vină jucători. Nu ştiu nimic de Pablo de Blasis, se scriu multe nume în presă. Nu ştiu nimic de Pablo de Blasis”, a spus Cosmin Contra.


”Să-ţi zic adevărul, nu ştiu, nu pot să vorbesc despre asta. Acum aud prima oară că ar putea veni. În cazul ăsta, vestiarul o să-l primească bine. Noi ne dorim să fim o familie, cine vine va face vestiarul mai puternic şi ne va ajuta pe teren”, a spus Camara, referitor la de Blasis.


Pablo de Blasis are în spate un trecut destul de interesant, în care se regăsesc echipele Asteras Tripolis, Mainz sau Eibar. Pentru Mainz are peste 100 de meciuri în patru ani. Argentinianul este liber de contract din iulie, după ce şi-a încheiat conturile cu Eibar. În Germania, are 15 goluri şi 15 pase decisive.


sursa: looksport.ro

Comentarii