Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Dinamo nu-l aduce pe fotbalistul asteptat de fani

 


Dinamo nu-l aduce pe fotbalistul asteptat de fani



Cosmin Contra neagă faptul că Pablo de Blasis ar putea ajunge la Dinamo. Antrenorul a declarat că nu a auzit de numele acestuia până acum şi a lăsat de înţeles că nu se pune problema ca fotbalistul argentinian să semneze cu echipa sa.


”O să mai vină jucători. Nu ştiu nimic de Pablo de Blasis, se scriu multe nume în presă. Nu ştiu nimic de Pablo de Blasis”, a spus Cosmin Contra.


”Să-ţi zic adevărul, nu ştiu, nu pot să vorbesc despre asta. Acum aud prima oară că ar putea veni. În cazul ăsta, vestiarul o să-l primească bine. Noi ne dorim să fim o familie, cine vine va face vestiarul mai puternic şi ne va ajuta pe teren”, a spus Camara, referitor la de Blasis.


Pablo de Blasis are în spate un trecut destul de interesant, în care se regăsesc echipele Asteras Tripolis, Mainz sau Eibar. Pentru Mainz are peste 100 de meciuri în patru ani. Argentinianul este liber de contract din iulie, după ce şi-a încheiat conturile cu Eibar. În Germania, are 15 goluri şi 15 pase decisive.


sursa: looksport.ro

Comentarii