Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Dinamo își aduce portar cu nume

 


Tomas Mejias Osorio



Dinamo l-a ofertat pe Tomas Mejias Osorio (31 de ani), portar aflat sub contract cu Middlesbrough, divizionară secundă în Anglia.


Cosmin Contra a declarat zilele trecute că are nevoie de încă un portar cu experiență, pentru a-i face concurență lui Cătălin Straton (30 de ani). Oficialii „câinilor” s-au mișcat rapid și au demarat discuțiile pentru a aduce un nou spaniol, portarul Tomas Mejias Osorio. 


Dinamo i-a propus un contract valabil două sezoane și speră să îl aducă din postura de jucător liber de contract.



Dinamo își aduce portar cu nume

Tomas Mejias este un goalkeeper cu talie, de 1,95 metri, format la academia lui Real Madrid. De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat la Rayo Vallecano și Omonia Nicosia. Tomas a prins un meci și la prima echipă a „galacticilor”, în 2011. A fost introdus pe finalul victoriei cu Getafe, scor 4-0, după accidentarea titularului Adan. 


Sezonul precedent a evoluat doar în două meciuri, ambele cu Tottenham, în Cupa Angliei. 


400.000 de euro

este cota lui Tomas Mejias, portarul dorit de Dinamo


Dinamoviștii îl așteaptă

Fanii lui Dinamo l-ar adopta rapid pe Tomas Mejias, mai ales că vine de la Middlesbrough, formație căreia „câinii” îi mulțumesc cu fiecare ocazie. Englezii au eliminat-o pe FCSB în semifinalele ediției 2005/2006 de Cupa UEFA. 


Formația lui Becali câștigase meciul tur, scor 1-0, dar a fost învinsă întoarsă dramatic în Anglia, scor 4-2, cu un gol marcat în ultimul minut de Massimo Maccarone. 


sursa: gsp.ro

Comentarii