Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


FLORIN BRATU cu litere mari, ca merita!

 


Florin Bratu, fostul mare atacant al celor de la Dinamo, în prezent antrenor principal la Concordia Chiajna a avut o reacţie dură, faţă de declaraţia lui Cătălin Straton, de la finalul partidei de aseară, FCSB - FC Argeş 3-0.


Portarul adus de echipa lui Gigi Becali de la Dinamo a declarat că FCSB este cel mai mare club din România şi că este foarte bucuros că a ajuns aici. Bratu l-a luat imediat în colimator şi a afirmat că este probabil o recţie din frustrare, pentru că nu a fost ţinut la echipă.


„Straton, un portar care are experienţă prin prisma vârstei, dar nu prea a apărat pe la echipele la care a fost. De la venirea lui la Dinamo, a prins aşa contur şi a arătat că poate fi o soluţie.


A dat o declaraţie nefercitiă că FCSB e cel mai mare club, aici probabil din frustrare, din răutate. Pentru că a fost la un club ca Dinamo până acum o săptămână, trebuia să nu o facă. Şi eu am spus că nu o să antrenez niciodată la Steaua. Şi dacă mă sună… nu o să antrenez.


sursa: looksport.ro

Comentarii