Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Atacantul Guillermo Fernandez Hierro și-a dat acordul să vină la Dinamo

 




Atacantul Guillermo Fernandez Hierro (27 de ani) și-a dat acordul să vină la Dinamo. 



Dinamo îl așteaptă pe Juan Camara, extremă stânga, care va lăsa Jagellonia (Polonia) pentru a semna cu „câinii". Pe lângă fotbalistul spaniol, care trebuie să sosească în acest week-end la București, iar luni să facă vizita medicală, colonia iberică este aproape de a mai înregimenta un membru.


Este vorba de Guillermo Fernandez Hierro, un atacant central format la Athletic Bilbao. „Este un fotbalist de calitate, care a fost cedat de basci în eșalonul inferior, iar acum e liber de contract. Deja și-a dat acordul"


Dinamo continuă transferurile

Guillermo Fernandez Hierro e liber de contract în acest moment, el evoluând în ultima ediție pentru Racing Santander. 


De asemenea, fotbalistul de 27 de ani a mai jucat pentru Leganes, Elche și Numancia. Fernandez are meciuri și în Champions League pentru Bilbao, patru la număr, în 2014, când a și marcat în grupe, contra lui Porto! Are 28 de meciuri pentru basci și două goluri. Plus 159 de partide la liga a doua.


Fost internațional de junior al Spaniei, atacantul a jucat ediția trecută pentru Numancia și pentru Santander, adunând 5 goluri în 30 de meciuri.


400 de mii de euro

este cota actuală a vârfului pe transfermarkt. Maximum atins: 1 milion de euro


4 meciuri

și un gol are Guillermo Fernández în grupele Ligii Campionilor, toate pentru Athletic Bilbao, în sezonul 2014/2015



sursa foto: readfootball.com

sursa: gsp.ro

Comentarii