Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Mihai Popescu pleacă de la Dinamo!

 
Mihai Popescu (27 de ani) va pleca de la Dinamo după ce Cosmin Contra l-a anunţat că nu mai contează pe serviciile lui. Fundaşul central s-a înţeles cu o echipă din Scoţia.Fundaşul lui Dinamo a primit o ofertă din Scoţia, de la Hearts, pe care a acceptat-o, notează Sport.ro. Acum, tot ce mai rămâne de făcut este ca cele două cluburi să se pună de acord asupra formulei de transfer. 


Hearts a retrogradat sezonul trecut din prima ligă. 


Mihai Popescu a impresionat în Scoţia în perioada în care a jucat, sub formă de împrumut, la St. Mirren. 21 de meciuri a jucat Popescu pentru scoţieni în sezonul 2018-2019, atunci când a fost împrumutat de la Dinamo. La "câini", Popescul evoluează din 2013, dar a fost împrumutat de-a lungul timpului la mai multe echipe, precum Dunărea Călăraşi, ACS Berceni şi FC Voluntari. 


350.000 de euro este cota fundaşului central, potrivit transfermarkt.com.


sursa telekomsport.ro

Comentarii