Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cosmin Contra a pus 4 fotbaliști pe lista de transferuri

 

Cosmin Contra a pus 4 fotbaliști pe lista de transferuri


La primul meci de la revenirea pe banca lui Dinamo, Cosmin Contra (44 de ani) a fost învins de Chindia Târgoviște cu 1-0. Astfel, „Guriță” a luat hotărârea de a-i trimite pe Daniel Popa, Mihai Neicuțescu, Mihai Popescu și Andrei Sin la echipa a doua.


Cosmin Contra a fost adus la cârma lui Dinamo, în această vară, în locul lui Gigi Mulțescu. Fostul selecționer al României a mai antrenat-o pe Dinamo în perioada februarie – septembrie 2017.


Cosmin Contra a început revoluția la Dinamo

Tehnicianul lui Dinamo a anunțat, la finalul meciului pierdut cu Chindia Târgoviște, 1-0, că vor pleca mulți jucători de la echipă. „Guriță” s-a ținut de cuvânt, astfel că patru fotbaliști titulari ai lui Dinamo – Daniel Popa, Mihai Neicuțescu, Mihai Popescu și Andrei Sin – au fost trimiși la echipa a doua a clubului din „Ștefan cel Mare”.


Astfel, tehnicianul nu se va mai baza pe serviciile lor și li s-a transmis că vor trebui să își caute cluburi la care să evolueze. Cosmin Contra a declarat că va transfera mai mulți jucători care o pot transforma pe Dinamo într-o echipă puternică.


În această vară, Dinamo a adus cinci jucători: Adam Nemec, Janusz Gol, Vlad Achim, Isma Lopez și Alexander Gonzalez.



sursa foto: gsp.ro

sursa: prosport.ro

Comentarii

  1. Foarte bine!Popa a avut numeroase ocazii de a arăta ce știe...la fel și Neicuțesu.Jocuri multe,goluri ioc!Sin,în afară de golul din lovitură(care,este drept,este de antologie!-o fi tehnică,o fi nimereală?) nu are calitate,nu știe să centreze,deși a jucat fundaș lateral.Sper să urmeze Răuță(care seamănă ca joc cu altă valoare de care am scăpat(Filip)lent și ineficient,iar Fabrini joacă mult prea puțin față de salariul care-l ia!La Botoșani era cu totul alt jucător...la Dinamo este lene, și pâlpâie din când în când,nu are constanță-,trebuie atenționat serios,altfel ocupă locul degeaba.Apărarea este varză,Pulici dă chifle,iar Emman este deocamdată o mare promisiune (dacă nu și-o va lua în cap!)...Este doar părerea mea!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu