Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Pablo Cortacero recunoaște că nu este patronul lui Dinamo

 

Pablo Cortacero recunoaște că nu este patronul lui DinamoOmul de afaceri Pablo Cortacero a acordat un interviu presei din Spania în care a prezentat detalii despre Dinamo și despre investiția de la clubul alb-roșu.Ibericul a recunoscut că el este doar un reprezentat al unei firme din Luxemburg, Benel International, firmă care a vrut să cumpere echipa Almeria și care vrea să ma investească într-un club din Spania în maximum doi ani.


„Eu reprezint un grup de investitori din Luxemburg (n.r. - firma Benel International), care voiau să intre în fotbal, la nivel competitiv. Am fost aproape de a cumpăra Almeria, dar lucrurile nu au ieșit bine. Eu știu că ei caută acum ceva. Mi-au zis că în doi ani vor să cumpere un club în prima sau în a doua ligă din Spania. Caută un club cu potențial și cu fani. Acum, a fost o oportunitate în București și iată că suntem aici. Dinamo are un potențial destul de mare”, a declarat Pablo Cortacero.


Îl schimbă pe Bogdan Bălănescu?

Omul de afaceri spaniol a vorbit și despre schimbările de la nivelul conducerii, anunțând că vrea să aducă un director de marketing și un director general, post ocupat acum de Bogdan Bălănescu, cel căruia fanii îi cer demisia.


„Vrem să implementă un proiect de top. Asta e filozofia. Rufo Collado este directorul sportiv și este ajutat de German Sorzano, care a fost la Betis, și de Garrido Santo, care căuta jucători pentru Alaves. Partea sportivă e acoperită cu profesioniști. Acum căutăm un director general și un director de marketing. Vrem profesioniști în fiecare departament”, a mai spus Cortacero.


sursa: gsp.ro


Comentarii