Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Urmează prima victorie a lui Dinamo?

 

Urmează prima victorie a lui Dinamo?


Nu e bine să pornești ca din tun, că orice ghiulea în loc de un bum poate face fâs după fâs și pe parcurs te poți face de râs. Însă un început bun bazat pe muncă, nu pe noroc, aduce cu sine un sfârșit la fel de bun.


 După 3 etape  avem în cont doua puncte  deci am pierdut 7. Așa stăteam,  obiectiv vorbind,  înaintea rundei cu numărul 4,  pe locul 13. Cicero a spus acum mii de ani că: "Începuturile tuturor lucrurilor sunt mici.” Pașii,  doar luându-ne după zestrea de puncte,  par mici, dar  în realitate sunt uriași, cu jucătorii plus valoare aduși de Cortacero și ai săi pentru Guriţă, pe lângă reînființarea echipei a doua și proiectul unei adevărate academii, ne face să privim cu speranță spre viitorul apropiat pentru că vedem profesionalism si discreție, vedem strategii de tip occidental și oameni aduși de-acolo pentru a realiza aceste deziderate.


Se vorbește despre modelul Villareal, noi vrem modelul Dinamo, nu New, nu Noul, ci acel Dinamo definit de vitrina acestui club.


 Lucrul îmbucurător e că vedem fapte, ori marele Goethe spunea: "La început a fost Fapta". 


Sincer,  eu mereu m-am  temut de meciurile cu sibienii din Mediaș. Mereu au avut ei o rivalitate mascată față de noi, au vrut să ne bată nemțește, să ne dea cât mai multe. Ce-i drept că ei nu sunt, sau cel puțin nu par a fi,  echipa de casă a cuiva pentru ca aceeași rețetă a combativităţii o aplică universal, în orice duel din Liga 1. Medieşenii vin după 2 victorii la rând, nu ard gazul degeaba ajutați de faptul că au jucători agili, unii ca: Roberto Romeo, Robert Ciocan, Ronaldo Diaconu, dar și un antrenor abil în persoana lui Dushan Uhrin Jr. Trupa antrenorului ceh  speculează orice greșeală a adversarului, CSMS Iași a simțit acest lucru de 4 ori și asta acasă în Copou, cu un Pancu neputincios la marginea imaşului. Partea bună constă în faptul că față de alte dăți beneficiem și noi de aportul unor fotbaliști precum: un Gol, un Nemec, un Valle Balonga, pe lângă Sorescu și spre bucuria noastră cu  încă vreo doi buni spre foarte buni înscriși oficial pe foaia de joc.


Dinamo va trebui să joace mai bine decât in meciul cu Botoșani, să o facă timp de 90 de minute si să le ia repede piuitul adversarilor, să îi sperie printr-un joc ceas, o plimbare fără escală spre poarta lui Buzbuchi. Părerea noastră e și părerea lui Contra,  exprimată în ultima conferință:  "Până nu demonstrăm pe teren, nu cred că celelalte echipe au teamă de Dinamo. E clar că se conturează un proiect serios aici la Dinamo, iar atmosfera este foarte bună” . Statistica meciurilor e favorabilă nouă. Prima partidă dintre cele două combatante s-a disputat la Mediaș pe 15 septembrie 1948 și a însemnat primul egal a lui Dinamo în Campionatul României, un 1-1 obținut de trupa legendarului Coloman. În total au avut loc 30 de întâlniri între cele două echipe, înregistrându-se: 18 victorii ale dinamoviştilor, 7 ale găzarilor și 5 egaluri. Ultimele deplasări ale lui Dinamo la Mediaș s-au soldat cu tot atâtea înfrângeri: pe  23.02.2020 un  1-0 și 17.03.2019 un 2-1. Cea mai drastică victorie dinamovistă e dată de un 5-0, fiind înregistrată pe 31.07.2011, iar a găzarilor contra câinilor s-a petrecut pe 05.12.2016 când profesorul Pustai i-a aplicat șapte arătătoare rebelului anticeauşist,  Fălcosul Andone.


Vremurile așadar se anunță bune, vremea la Mediaș asemenea, timp bun pentru fotbal, arbitrul nu a fost încă anunțat dar Contra nu comentează, doar cere corectitudine, iertand iertând profesionist episodul Avram. Așadar,  așteptări mari pentru câinii din tribunele virtuale și "stradale". Câinii vor trebui să joace cu curaj și multă incredere, nu au nimic de pierdut,  decât un meci, ori noi nu vrem asta nicidecum. Va trebui să uităm cât mai rapid de "superrreuşita"  lusitanului Borja Valle, sa nu mai trăim din acea execuție, să apară alte reușite, să curgă golurile și să vină victoriile, HAI DINAMO!!!Articol scris de: Constantin Vlădeanu  

sursa foto: gsp.ro

Comentarii