Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Pablo Cortacero se întâlnește, în această seară, cu suporterii lui Dinamo!

 
Pablo Cortaceo, acționarul majoritar de la Dinamo, se va întâlni, marți seara, cu suporterii formației din „Ștefan cel Mare”, care dețin 20 de procente din acțiunile clubului bucureștean.

Pablo Cortacero plănuiește să le discute cu fanii acționari de la Dinamo.


Pablo Cortacero se întâlnește, în această seară, cu suporterii lui Dinamo

Conform surselor ProSport, una dintre temele pe care le va discuta Pablo Cortacero cu suporterii este reprezentată de felul în care va continua implicarea fanilor în viața clubului. Patronul lui Dinamo plănuiește să facă majorare de capital și, automat, numărul acțiunilor suporterilor va scădea.


O altă problemă pe care Cortacero vrea s-o discute cu suporterii este legată de organigrama clubului, deoarece Bogdan Bălănescu nu va mai fi director general, iar Marius Iorga, șeful scouterilor, deși este unul dintre preferații noii conduceri, nu este agreat de fani.


De partea cealaltă, fanii sunt foarte interesați să afle sursa finanțării a noilor patroni. Aceștia au cerut, în urma cu ceva timp, acte care să dovedească proveniența banilor. Rămâne de văzut dacă Cortacero va proba în fața ultrașilor sursa banilor sau nu.


Este important de menționat că suporterii acționari de la Dinamo au scăpat clubul de faliment și au virat în canturile formației bucureștene, până acum, aproximativ 500.000 de euro.sursa foto: gsp.ro

sursa: prosport.ro

Comentarii