Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






FCSB - Dinamo redeschide Arena Națională!


FCSB - Dinamo redeschide Arena Națională!


Derby-ul dintre FCSB și Dinamo, contând pentru etapa cu numărul 6 a Ligii 1, va avea loc pe „Arena Națională”.


FCSB - Dinamo, derby-ul etapei #6 din Liga 1, va avea loc sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit în format liveTEXT, VIDEO + FOTO pe GSP.ro;

„Arena Națională”, cel mai mare stadion al țării, cu o capacitate de peste 55.000 de locuri, se va redeschide pentru „derby de România”, duelul dintre FCSB și Dinamo, marile rivale bucureștene.


„Arena Națională”, închisă la începutul lui septembrie

Stadionul a fost închis de Primăria Municipiului București la începutul lunii septembrie, după meciul disputat de echipa națională a României în compania Irlandei de Nord (scor 1-1). Motivul a fost reprezentat de starea deplorabilă a gazonului, între timp lucrându-se la refacerea acestuia.


PMB a fost criticată dur având în vedere modul în care s-a prezentat gazonul, însă autoritățile din Capitală s-au apărat, punând starea gazonului pe seama volumului mare de meciuri disputat acolo într-un interval scurt de timp. De atunci, cele două echipe care foloseau stadionul, FCSB și Dinamo, s-au mutat. Roș-albaștrii au evoluat pe stadionul din Giurgiu, iar „câinii roșii” în „Ștefan cel Mare”.



sursa: gsp.ro

Comentarii