Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cosmin Contra dezvăluie planul lui Cortacero

 
Dinamo joacă luni, de la ora 21:00, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaș. Cosmin Contra (43 de ani) așteaptă în continuare întăriri. 


Dinamo le-a prelungit contractele lui Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Marco Ehmann, Geani Crețu și Mihai Eșanu. E următoarea etapă a strategiei gândită de Contra și Cortacero, după o serie de transferuri cu nume. 


Cosmin Contra mai așteaptă transferuri la Dinamo

„Încercăm să îmbinăm jucătorii pe care i-am adus, valoroşi, cu aceşti tineri jucători, din pepiniera proprie, talentați, valoroşi, în care noi avem mare încredere. Cred că pe viitor vor fi titulari şi vor ajuta clubul. Până în ultima zi de mercato, cred că mai putem aduce jucători pentru posturile pe care le considerăm deficitare. Încă ne mai uităm la anumite posturi, la anumiţi jucători, care ar putea să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor. 


Suntem preocupaţi de toţi jucătorii. Am înţeles de la investitorul spaniol că una dintre bazele proiectului său este academia Dinamo. Atunci este clar că trebuie să avem grijă de toţi jucătorii din această academie, să-i ajutăm să crească, pentru a face pasul către prima echipa, către echipa naţională, către fotbalul de performanţă”, a declarat Cosmin Contra într-o conferință de presă. sursa: gsp.ro

Comentarii