Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






E oficial | Isma Lopez va semna cu Dinamo



E oficial | Isma Lopez va semna cu Dinamo



Isma Lopez va semna cu Dinamo. Anunțul a fost făcut chiar de către club, care a precizat că fundașul stânga va ajunge în curând la București


"OFICIAL. Ismael Lopez Blanco la Dinamo București. FC Dinamo București și Club Deportivo Tenerife au ajuns la acord pentru transferul fotbalistului spaniol Ismael Lopez Blanco la clubul din Ștefan cel Mare. Ismael Lopez Blanco urmează să sosească la București pentru a efectua testele medicale și pentru a semna contractul cu clubul nostru", a anunțat directorul sportiv Rufo Collado pentru www.fcdinamo.ro.


La Dinamo, salariul lui Isma Lopez ar urma să fie în jur de 15.000 de euro pe lună.

Isma Lopez semnează cu Dinamo

Isma Lopez are 30 de ani și joacă pe postul de fundaș stânga, însă poate evolua și mai sus, pe aceeași parte.


Lopez are o cotă de piață de 450.000 de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.


Isma Lopez a mai evoluat la Bilbao Athletic, Real Zaragoza B, CD Lugo, Athletic Bilbao, Sporting Gijon, Omonia Nicosia şi, din 29 ianuarie 2019, la CD Tenerife.


Isma Lopez a fost campion european cu naționala U17 a Spaniei, în 2007.


Isma Lopez este al doilea jucător spaniol din istoria lui Dinamo, după Francisco Molinero, care a jucat pentru "câini" între iulie 2019 și iulie 2010.


 Foto: Getty Images

sursa: digisport.ro

Comentarii