Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ahmed Bani și Valentin Borcea, contracte prelungiteAhmed Bani și Valentin Borcea, contracte prelungite


București, 17 septembrie 2020. Mijlocașii Ahmed Andrei Bani Mustafa și Valentin Ioan Borcea, cei mai tineri jucători din cadrul lotului pregătit de Cosmin Contra, au semnat prelungirea contractelor cu clubul Dinamo București până la 30 iunie 2025, a anunțat directorul sportiv Rufo Collado pentru pagina oficială de Facebook. 

Născuți în anul 2002, pe 22 august, respectiv pe 6 iulie, Ahmed Bani și Valentin Borcea au debutat sezonul trecut la prima echipă a dinamoviștilor, primul sub comanda lui Dușan Uhrin în meciul Gaz Metan Mediaș vs Dinamo București (scor 1-0), al doilea în mandatul lui Adrian Mihalcea, în partida Academica Clinceni vs Dinamo București (scor 1-3). 

Mult succes la Dinamo București și cât mai multe trofee în tricoul alb-roșu, Ahmed Bani și Valentin Borcea!

11 ani împlinise Ahmed Bani când a venit la Academia Dinamo de la "Pro Luceafărul". 

Ahmed Bani a jucat în acest sezon două meciuri pentru Dinamo în Liga 1, cu Hermannstadt și Chindia Târgoviște. Etapă a trecută a evoluat pentru Dinamo 2 în Liga 3, când a marcat golul victoriei, scor 3-2 pentru echipa din Ștefan cel Mare. 

8 ani avea Ioan Borcea când a început fotbalul la Dinamo, la grupa de copii născuți în 2002. 

În 2010 a venit în Ștefan cel Mare de la Școala de fotbal ACS Pro Progresul Ilie Rontea.

U15, U16, U17, U18 și U19 sunt loturile naționale ale României la care au fost convocați Ahmed Bani și Valentin Borcea. 

Ambii jucători dinamoviști au fost campioni municipali cu grupa 2002, iar în acest an au fost titulari în finala Ligii Elitelor U19, pierdută cu Viitorul Constanța la loviturile de departajare.sursa: FCDinamoOfficial

Comentarii