Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ahmed Bani și Valentin Borcea, contracte prelungite



Ahmed Bani și Valentin Borcea, contracte prelungite


București, 17 septembrie 2020. Mijlocașii Ahmed Andrei Bani Mustafa și Valentin Ioan Borcea, cei mai tineri jucători din cadrul lotului pregătit de Cosmin Contra, au semnat prelungirea contractelor cu clubul Dinamo București până la 30 iunie 2025, a anunțat directorul sportiv Rufo Collado pentru pagina oficială de Facebook. 

Născuți în anul 2002, pe 22 august, respectiv pe 6 iulie, Ahmed Bani și Valentin Borcea au debutat sezonul trecut la prima echipă a dinamoviștilor, primul sub comanda lui Dușan Uhrin în meciul Gaz Metan Mediaș vs Dinamo București (scor 1-0), al doilea în mandatul lui Adrian Mihalcea, în partida Academica Clinceni vs Dinamo București (scor 1-3). 

Mult succes la Dinamo București și cât mai multe trofee în tricoul alb-roșu, Ahmed Bani și Valentin Borcea!

11 ani împlinise Ahmed Bani când a venit la Academia Dinamo de la "Pro Luceafărul". 

Ahmed Bani a jucat în acest sezon două meciuri pentru Dinamo în Liga 1, cu Hermannstadt și Chindia Târgoviște. Etapă a trecută a evoluat pentru Dinamo 2 în Liga 3, când a marcat golul victoriei, scor 3-2 pentru echipa din Ștefan cel Mare. 

8 ani avea Ioan Borcea când a început fotbalul la Dinamo, la grupa de copii născuți în 2002. 

În 2010 a venit în Ștefan cel Mare de la Școala de fotbal ACS Pro Progresul Ilie Rontea.

U15, U16, U17, U18 și U19 sunt loturile naționale ale României la care au fost convocați Ahmed Bani și Valentin Borcea. 

Ambii jucători dinamoviști au fost campioni municipali cu grupa 2002, iar în acest an au fost titulari în finala Ligii Elitelor U19, pierdută cu Viitorul Constanța la loviturile de departajare.



sursa: FCDinamoOfficial

Comentarii