Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Noul transfer al lui Contra, lăudat în Spania!

 

Borja Valle



Dinamo a realizat transferul jucătorului Borja Valle, venit de la Deportivo la Coruna, echipă de tradiție în Spania care momentan se zbate în liga a 3-a.


Fotbalistul spaniol este cotat la 800.000 de Euro conform site-ului de specialitate Transfermarkt. Acesta poate juca și pe poziția de atacant central, postul său de bază fiind în banda stângă a compartimentului ofensiv.


Borja Valle este, probabil, unul din cele mai importante transferuri realizate în această perioadă de către Dinamo.


Jucătorul adus de Dinamo a evoluat și în prima ligă din Spania

În trecut, jucătorul recent adus la Dinamo era privit cu ochi buni în presa spaniolă.


Născut la Ponfferaada, în 2016 acesta era transferat la Deportivo la Coruna după ce reușise în sezonul precedent promovarea în Segunda Division cu Real Oviedo.


La momentul transferului cotidianul El Desmarque titra:


“Este un fotbalist care dă randament atât în flancul stâng cât și în poziția din spatele atacantului central”

“Valle a fost un jucător de bază în acest sezon la Oviedo. Datorită poziționării sale în careul advers, acesta a reușit să marcheze 15 goluri în 54 de apariții în ultimele două sezoane la Oviedo. Este un fotbalist care dă randament atât în flancul stâng cât și în poziția din spatele atacantului central.


Prestațiile sale de calitate i-au asigurat un transfer la o echipă din primul eșalon fotbalistic al Spaniei.”


Pentru Deportivo a evoluat timp de 4 sezone, timp în care a fost împrumutat la Elche pentru un sezon. În aceasta perioadă a marcat de 17 ori.

La nivelul ligii secunde, a strâns 111 prezențe și a marcat 20 de goluri, iar în Cupa Regelui Spaniei a reușit 5 goluri în 11 partide.


Astfel Borja Valle îl egalează pe Deian Sorescu la valoarea cotei de piață (800.000 Euro), devenind unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști din lotul lui Dinamo.



sursa: fanatik.ro

Comentarii