Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ioan Andone: ''Trebuie 4 fundași, dar nu găsești 4 fundași buni, liberi, să-i transferi''

[starttext]





Mircea Rednic și Ioan Andone sunt buni prieteni



Ioan Andone "n-are mamă, n-are tată". Managerul de la FC Voluntari i-a pus gând rău fostei sale echipe, Dinamo, pe care o va întâlni peste două etape, după meciul cu FCSB. "Fălcosul" știe foarte bine situația de la "câinii roșii", care trec printr-o adevărată criză, după plecarea lui Claudiu Niculescu și numirea lui Mircea Rednic.




Noul antrenor e un vechi prieten de-ai lui Ando. De această dată însă, la al patrulea mandat pe banda dinamoviștilor, lui Rednic îi va fi foarte greu să mai facă minuni.

"E greu, dar dacă își rezolvă problemele în apărare... Trebuie 4 fundași, dar nu găsești 4 fundași buni, liberi, să-i transferi. Înainte de a veni, sunt convins că el a studiat foarte bine ceea ce-i trebuie lotului lui Dinamo. Și nu uita că Mircea și în mandatul trecut la Dinamo cred că a adus 20 de jucători, iar cu unii a reușit, adică Mevlja, Palic, adică jucători. Deci are o performanță. Păi au luat ceva bani pe ei, ceva bani buni. Mircea are experiență mare în asta și se implică. Păi se va implica foarte tare la transferuri. Să știi că el îl cunoaște foarte bine pe Mezague. Eu l-am vrut pe băiatul ăla, dar n-a vrut la mine, am discutat cu el și avea ofertă, o trata în Grecia. Și văd că nu i-a ieșit oferta și atunci a ajuns la Dinamo. Dar noi, între timp, l-am legitimat pe Igor Armaș, deci am făcut un transfer foarte bun", a spus Ioan Andone.

Dinamo are una dintre cele mai slabe defensive din campionat, cu 19 goluri primite, la egalitate cu Concordia. Doar ultima clasată, Voluntari, stă mai prost la acest capitol, cu 22 de goluri încasate. Andone, dinamovist convins, a avut 3 mandate pe banca roș-albilor.

"Ne dorim la fel să acumulăm puncte. Acum, că e Dinamo, și e situația lui Dinamo...eu sunt implicat aici, cu tot ce știu eu. Îți dai seama că voi căuta să le transmit și echipei și lui Dinu că noi am avut și în tur, prima etapă, ocazii foarte multe cu Dinamo. Milă? Nu te înțeleg. Sunt foarte importante punctele și ne vom bate pe ele", a spus Andone.

Meciul Voluntari - Dinamo se va disputa pe 5 noiembrie și va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii