Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Răducioiu: "E o bătaie de joc! Patronul nu e profesionist. Nu am văzut-o așa pe Dinamo niciodată"

[starttext]



Imagini pentru raducioiu gsp



Florin Răducioiu, fost atacant la Dinamo, a vorbit despre ultimele decizii de la echipa roș-albă și a criticat demiterea lui Claudiu Niculescu după 3 săptămâni.



"Îmi pare rău pentru Claudiu Niculescu! Aş fi vrut să i se dea mai multă încredere, mai mult timp. Cei din conducere au ales să îl schimbe pe el și a venit Rednic, care cu siguranţă e un antrenor cu mare experienţă. Îi doresc succes, să ajungă unde cred că pot ajunge, deşi nu va fi simplu.

Să aşteptăm să vedem ce va face Rednic cu această echipă. Mai prost de atât nu se poate. Situaţia este atât de dificilă încât nu mai ştiu nici eu ce să cred. Nu am văzut-o niciodată pe Dinamo să fie într-o asemenea situaţie în clasament!

Dacă Niculescu ştia că după două sau trei săptămâni va fi dat afară, mai bine nu semna. Mi se pare un pic o bătaie de joc. Şi îmi pare rău pentru că e un antrenor tânăr, care are nevoie de încredere. Un mod foarte neprofesional din partea patronului, care a lăsat o impresie bună. Această decizie mă lasă dezamăgit", a adăugat Florin Răducioiu la TV Telekom Sport.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii