Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rednic a hotărât să taxeze cea mai mică greșeală a ”câinilor” » Măsurile luate de antrenor

[starttext]


Foto: Raed Krishan



Rușinosul loc 12 din clasament l-a enervat la culme pe Mircea Rednic care, împreună cu președintele Alexandru David, a hotărât să îi pedepseasă pe jucători pentru orice abatere. Cei doi le-au transmis fotbaliștilor că de acum înainte se va ține cont la sânge de regulamentul de ordine interioară și orice act de indisciplină va fi taxat financiar.




Acest lucru nu s-a mai întâmplat în "haită" de mai mult de doi ani. Asta deși roș-albii au avut mai multe pățanii de genul bețiilor de la Piatra Neamț și în avionul de întoarcere al echipei naționale U21.

De fiecare dată, conducerea a închis ochii și, chiar dacă i-a amenințat pe jucători cu amenzi, într-un final s-a renunțat la penalizări. Pe lângă amenzi, managementul a hotărât de mai multă vreme să nu mai plătească la zi salariile până când echipa nu va fi din nou pe loc de play-off.

2
salarii restante vor avea dinamoviștii pe 15 noiembrie

500 €
e amenda pentru o întârziere la antrenament. A doua abatere e taxată dublu

"Cu Mircea nu mai mișcă nimeni în front la Dinamo acum. Și așa e normal să fie! Fotbaliștii români nu fac treabă cu vorba bună"
Cornel Țălnar, fost antrenor Dinamo

"Dinamo și-a făcut un obicei din a plăti salariile cu precizie nemțească. Jucătorii se înșală dacă vor crede că lucrurile vor continua așa. În momentul în care își vor recupera restanțele fotbalistice, vom fi și noi la zi cu salariile"
Alexandru David, președinte Dinamo

Foto: Raed Krishan
 sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii