Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dan Alexa: “Negoiță și David au dovedit că sunt conducători!”

[starttext]




Mircea Rednic a revenit la Dinamo. Antrenorul începe al patrulea mandat



Mircea Rednic a revenit “pe cai mari” la Dinamo, acolo unde cel de-al patrulea său mandat începe cu un meci împotriva lui Dan Alexa, unul dintre foștii colegi ai celui pe care l-a înlocuit pe banca alb-roșiilor. Tehnicianul de la Dunărea Călărași consideră că șefii clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare nu puteau rata ocazia de a-l aduce pe Rednic, chiar dacă au făcut-o cu prețul de a-l da afară pe Claudiu Niculescu și a-și atrage numeroase critici pentru decizia luată după numai 20 de zile de la numirea precedentului antrenor.




“A surprins numirea lui Mircea Rednic. Claudiu Niculescu a semnat contracul acum două săptămâni. Sunt convins că nu a fost plăcut. Negoiță sau David, oricare dintre ei a luat decizia, și-a asumat anumite lucruri, era o oportunitate pe care nu o puteau rata. Nu vreau să spun că Niculescu e un antrenor slab; dimpotrivă. Dar, dacă există un garant al succesului, acela e Mircea Rednic. S-a dat un refresh la Dinamo, din toate punctele de vedere”, a spus Dan Alexa, în cadrul emisiunii “Fotbal Club”, de pe Digi Sport 1.

“Suporterii vor fi din nou alături de echipă. Cred că vor fi mai mulți suporteri, Mircea Rednic e unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut România. Cum e el ca și caracter nu comentăm, doar că e un antrenor fantastic. Nu neapărat că mi-ar fi convenit să rămână Claudiu, dar Negoiță a luat o decizie pe care era nevoit să o ia. Claudiu este un fost jucător foarte iubit la Dinamo, dar mai multă încredere dă Mircea Rednic din punctul de vedere al antrenorului. Cunoaște clubul și a câștigat mai multe trofee pentru Dinamo”, a mai spus antrenorul de la Dunărea Călărași.

“Va scoate maximum, să fiți convinși de lucrul ăsta. A fost o decizie grea, au acceptat să fie criticați. Cred că au luat o decizie bună și au dovedit că sunt conducători, în momentul ăsta”, a adăugat Dan Alexa.

“Suporterii vor fi într-un număr mult mai mare și veți vedea că știu ce vorbesc. Aduce plăcerea de a juca. Noi în 2006 venisem după un sezon prost, abia am prins cupele europene cu un egal la Timișoara, în ultima etapă. A venit Rednic și a câștigat campionatul imediat. Le dă mare încredere jucătorilor și cred că la Dinamo asta era marea problemă în momentul ăsta”, a mai precizat primul adversar al lui Mircea Rednic în noul mandat la Dinamo.

Între 70.000 și 75.000 de euro este fondul lunar de salarii la Dunărea Călărași, potrivit antrenorului Dan Alexa.

135.000 de euro este fondul lunar de salarii la Dinamo.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii