Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic: "Sper ca săptămâna viitoare să întărim lotul. Începem de la portar până la atac''

[starttext]





Rednic a luat la ţintă un jucător după remiza cu Călăraşi: "Cei care l-au adus să fie sănătoşi!" Primele transferuri anunţate: "Există bani"




Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, s-a declarat dezamăgit de modul în care au evoluat jucătorii străini în meciul cu Dunărea Călăraşi, încheiat la egalitate, scor 1-1. Puriul l-a oferit drept exemplu pe fundaşul Teddy Mezague, cu care a lucrat şi la Mouscron.




"În primul rând, nu pot să zic că sunt dezamăgit, că e un cuvânt cam greu, dar aştept mai mult de la jucătorii străini. Eu nu l-am propus pe Mezague aici. Eu am fost foarte direct. Am spus care e situaţia lui şi am avut dreptate. Cei care au decis să-l ia, să fie sănătoşi. Cei care au venit, au venit nepregătiţi", a spus Mircea Rednic, la Telekom Sport.

Cât despre meciul cu Dunărea Călăraşi: "Am văzut o repriză a doua foarte bună, cu circulaţie bună, ne-am creat ocazii, mai ales spre sfârşit. Rămân cu a doua repriză. Chiar dacă joci cu Călăraşiul, dacă faci cadouri, normal că se întâmplă să iei goluri. Am avut posesie, am avut ocazii clare. Nu mi-a plăcut la mijloc, lenţi, previzibili, numai cu pase în spate, nu am avut curaj. Ei au fost organizaţi şi au jucat simplu. Repriza a doua a fost mult mai bine, a trecut Salomao la mijloc, am fost mult mai direcţi, am venit cu centrări pe benzi.  (...) Eu sunt sigur că o să o scot la capăt, de aceea am şi venit".

Tehnicianul în vârstă de 56 de ani pregăteşte deja primele mutări în "Ştefan cel Mare".

"Sper ca săptămâna viitoare să întărim lotul. Începem de la portar până la atac, dacă vrem să ne îndeplinim obiectivul. Există bani. Nu că îi iau apărarea, dar nu domnul Negoiţă şi preşedintele David au transferat jucători. Avem salarii mari şi nu au demonstrat că îşi merită banii unii dintre ei. Eu cred că trebuie să ne mişcăm mult mai repede", a încheiat Rednic.

Formaţia Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Dunărea Călăraşi, în epilogul etapei a XII-a a Ligii I. Acesta a fost primul meci oficial pentru antrenorul Mircea Rednic de la revenirea pe banca tehnică a dinamoviştilor.

Pentru Dinamo a marcat Daniel Popa, în minutul 56, iar pentru Dunărea Călăraşi a înscris Ndiaye Mediop, în minutul 22.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii