Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic, noul antrenor al lui Dinamo, vrea să-l readucă pe Ionel Dănciulescu în "Ștefan cel Mare"

[starttext]



Dănciulescu a câștigat alături de Rednic titlul de campion cu Dinamo, în 2007 // FOTO: Cristi Preda



Mircea Rednic, noul antrenor al lui Dinamo, vrea să-l readucă pe Ionel Dănciulescu în "Ștefan cel Mare" ca să fie lângă el pe bancă și să-l ajute în relația cu jucătorii.




Mircea Rednic vrea să facă deja prima mutare în al 4-lea mandat la Dinamo: să-l readucă pe Ionel Dănciulescu la echipă! După numai trei săptămâni de la despărțire.

Sursele GSP.ro afirmă că Rednic dorește ca Danciu-gol, care i-a fost și elev în primele două mandate, apoi colaborator ca director sportiv în al treilea, să se întoarcă pentru a sta lângă el pe bancă, din postura de team-manager sau director sportiv. Director general nu e cazul, cel puțin momentan, fiindcă "Puriul" se va ocupa de transferuri, el va veni cu propunerile ce vor fi analizate de Negoiță, David și compania.

"SĂ CAUTE CHEIA!"
Dănciulescu are susținerea puternică a lui Rednic, care dorește un om cu impact și la nivelul lotului. Zilele viitoare, e programată o discuție în acest sens și cu Negoiță, atunci când cei doi, patron și antrenor, se vor întâlni.

Danciu, acum manager sportiv la Farul Constanța, nu s-ar opune unui come-back în "Ștefan cel Mare." Alexandru David a fost clar vizavi de acest subiect: "Ușa lui Dinamo nu e închisă pe dinăuntru pentru Dănciulescu, cred că și el e conștient de asta. Să caute cheia, dacă vrea s-o descuie!".

8 trofee
a câștigat Dănciulescu ca fotbalist la Dinamo: trei campionate, patru Cupe și o Supercupă a României

FOTO: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii