Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dănciulescu: "Bratu a avut mână liberă, eu din păcate aflam din presă ce transferuri făcea"

[starttext]





bratu danciu


Ionel Dănciulescu îl indică pe Bratu drept principalul responsabil pentru formarea lotului la Dinamo. Fostul director general al "câinilor" nu s-a simţit vizat de criticile lui Rednic.



După a doua remiză la rând în Liga 1, după ce a preluat formaţia din Ştefan cel Mare, Rednic a criticat dur valoarea lotului, indicându-l drept principal pe fostul antrenor, care a făcut campania de achiziţii din vară. "Nu se poate să ajungă la Dinamo fotbalişti care nu au jucat la echipe din provincie. Aici nu e vina lui Negoiţă, pentru că a asigurat un buget de salarii foarte bun anul acesta. Dar asta e valoare jucătorilor", a explicat Rednic la flash-interviu, pentru ca apoi, în conferinţa de presă, să fie şi mai acid.

Ionel Dănciulescu e convins că "Puriul" nu îl consideră pe el responsabil pentru situaţia în care a ajuns Dinamo, în condiţiile în care atribuţiile sale erau limitate. Bratone a avut mână liberă şi a adus tot ce a dorit, evident în limita bugetului.

“Nu m-am simţit lezat de declaraţiile lui Mircea Rednic, nu eu am făcut lotul lui Dinamo. Florin Bratu a avut mână liberă din partea conducerii, atât domnul Negoiţă, cât şi domnul David i-au acordat încredere şi au mers pe mâna lui Bratu la transferuri. Ba chiar bugetul a fost crescut foarte mult la cererea antrenorului", a spus Ionel Dănciulescu, pentru Digi Sport.

Bratu ar trebui să îşi asume responsabilităţile
În prezent alături de Marica, la Farul, Danciu consideră că e incorect din partea lui Bratu să se delimiteze total de rezultatele actuale ale clubului din Ştefan cel Mare. În măsura în care el a format în mare parte actualul lot, e clar că trebuie să îşi asume responsabilităţi.

"Eu am fost consultat la aducerea lui Sorescu, despre care am zis că este un tânăr de viitor care poate ajuta Dinamo în următorii ani şi în momentul în care s-a discutat aducerea unui atacant. A fost o discuţie între Subotic şi un atacant austriac şi i-am zis lui Bratu ca l-aş prefera pe Subotic pentru că a mai jucat în Liga 1 şi cunoaşte campionatul. În rest, din păcate, aflam din presă ce transferuri a mai făcut Florin Bratu. Nu e normal ca un antrenor care a primit mână liberă din partea conducerii să nu îşi asume responsabilitatea. Florin Bratu a alcătuit lotul şi trebuie să îşi asume asta! Am încredere că Mircea Rednic poate redresa Dinamo şi chiar dacă pare o utopie, Dinamo poate prinde play-off-ul. Asta şi dacă suporterii vor fi lângă echipă!“, a mai spus oficialul Farului.

Dinamo tocmai a bifat o contraperformanţă unică în istoria modernă a clubului. A încheiat turul pe locul 12, de baraj, cu doar 13 puncte acumulate în 13 etape.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii