Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ion Pârcălab: ''In sfârșit conducerea a gândit mai ok si a adus un antrenor bun, dinamovist, care a făcut performanță''

[starttext]







Ion Pârcălab, fostul mare jucător al lui Dinamo, a comentat azi în emisiunea GSP LIVE situația de la clubul unde a scris istorie. Acesta e surprins de poziția pe care a ajuns clubul din "Ștefan cel Mare", însă are încredere în Mircea Rednic.



"Să sperăm că va fi mai bine. Venirea lui Rednic este bună, în sfârșit conducerea a gândit mai ok. Și a adus un antrenor bun, dinamovist, care a făcut performanță.

Nu a fost ceva deosebit la meciul cu Dunărea. Era greu să facă ceva într-un timp atât de scurt. Și rezultatul și jocul au fost slabe. Trebuie să mai așteptăm până lucrurile vor merge mai bine.

E bine că Rednic va face o remaniere în lot. Trebuie aduși jucători de valoare. Să vedem unde îi va găsi, pentru că jucători liberi de contract și valoroși nu găsești ușor.

Cert e că acești jucători au arătat că nu merită să joace la Dinamo. Acum trebuie să avem grijă la retrogradare. Nu am crezut niciodată că voi apuca să spun faptul că mi-e frică de retrogradare. Nu putem accepta asta!", a zis Ion Pârcălab la GSP LIVE.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii