Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






LPF îi datorează bani lui Dinamo, dar "câinii" se tem de o răzbunare a lui Iorgulescu!

[starttext]












”Câinii” au câștigat Cupa Ligii în 2017, dar nu au primit încă banii oferiți drept premiu.




Liga nu i-a virat lui Dinamo în totalitate premiul de 400.000 de euro pentru câștigarea Cupei Ligii în 2017. Conform surselor GSP, "câinii" mai au de încasat de la LPF în jur de 160.000 de euro, iar forul îi tot amână pe roș-albi. Bucureștenii evită să facă presiuni pentru a nu îl transforma pe influentul președinte LPF, Gino Iorgulescu, într-un dușman.

Acesta este singurul trofeu câștigat de Dinamo în era Negoiță. Sub conducerea lui Contra, "câinii" au învins Poli Timișoara cu 2-0, după o "dublă" a lui Nemec. Interesant e că în semifinale, roș-albii au trecut de FCSB cu un scor general de 7-2.
Acea finală avea să fie ultima jucată, competiția fiind desființată după doar 3 ediții de la reînființare. Oficialii LPF nu au putut fi contactați pentru a oferi o poziție oficială.

"Domnul Burleanu a spus că LPF încurcă calendarul prin Cupa Ligii. S-a decis, cu unanimitate de voturi, ca această competiție să nu mai existe"Justin Ștefan, secretar general LPF

14
cluburi au participat în sezonul 2016/2017 al Cupei Ligii, când Dinamo a câștigat trofeul

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii