Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Unde se joacă AFK Csikszereda - Dinamo, duel din optimile Cupei României

[starttext]




FOTO: Cristi Preda





Nu mai sunt dubii! Disputa dintre AFK Csikszereda și Dinamo, din optimile Cupei României, va avea loc la Miercurea Ciuc, joi, 1 noiembrie, de la ora 19:00.





Conform informațiilor GSP.ro, oficialii clubului au făcut eforturi mari pentru ca formația din a treia ligă să poată juca meciul-eveniment în fața propriilor spectatori.

Pe lângă faptul că au plătit 50.000 de euro pentru instalarea unei nocturne mobile, aceștia vor încerca să omologheze și o tribună suplimentară de 200-300 de locuri. Arena are o capacitate mică, aproximativ 1.000 de locuri, stadionul urmând să fie mai mult ca sigur neîncăpător la ora meciului.

Biletele pentru optimea cu Dinamo din Cupă vor costa 15 lei. Chiar dacă nu își vor scoate toți banii investiți, oficialii sunt mulțumiți că locuitorii din Miercurea Ciuc vor putea urmări meciul din propriul oraș.

Arena de la Sfântu Gheorghe, unde evoluează Sepsi, a fost o alternativă în cazul în care oficialii lui Csikszereda nu ar fi rezolvat problemele propriului stadion.

Program Cupa României
 30 OCTOMBRIE
 AFC Hermannstadt – FC Voluntari,  ora 16:30
Turris-Oltul Tr. Măgurele – CSU Craiova, ora 19:00
PoliIași –  Viitorul, ora 21:45

31 OCTOMBRIE
CS Mioveni – Sepsi OSK Sf. Gheorghe, ora 16:30
Universitatea Cluj –  Astra,  ora 19:00
Gaz Metan  – CFR Cluj, ora 21:45

1 NOIEMBRIE
AFK Csikszereda – Dinamo, ora 19:00
Dunărea Călărași – FCSB,  ora 21:45

PROGRAMUL CUPEI ROMÂNIEI, EDIȚIA 2018/2019
Optimi: 29 octombrie - 4 noiembrie 2018
Sferturi: 25 februarie - 3 martie 2019
Semifinale, tur: 1 - 7 aprilie 2019
Semifinale, retur: 22 - 28 aprilie 2019
Finala: 2 iunie 2019

FOTO: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii