Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vine un jucător care a evoluat pentru FC Basel şi FC Kaiserslautern

[starttext]





Primul transfer pe care Mircea Rednic îl face la Dinamo. Vine un jucător care a evoluat pentru FC Basel şi FC Kaiserslautern



Dinamo a ajuns la un acord cu Naser Ismail Aliji, un fundaş stânga de 24 de ani, care ultima oară a jucat la Virtus Entella, în Italia.



Mircea Rednic n-a obţinit nicio victorie de când a revenit la Dinamo, deşi a promis că va duce echipa în play-off. Noul antrenor al echipei din Ştefan cel Mare a avut însă timp să facă o evaluare mai clară a lotului şi s-a declarat foarte nemulţumit de unii dintre jucători.

Printre posturile pe care vrea să le acopere este cel de fundaş stânga şi Rednic a găsit deja soluţia. Potrivit informaţiilor Telekom Sport, Dinamo a ajuns la un acord cu Naser Aliji, un fundaş stânga de 24 de ani, care are un CV interesant.

Născut în Macedonia, dar fiind cetăţean albanez şi elveţian, Aliji s-a format la juniorii lui FC Basel şi în 2013 a debutat pentru echipa de seniori. A adunat aici 42 de prezenţe, timp în care a marcat un gol şi a reuşit 8 assist-uri. Apoi, în 2015, a fost împrumutat la FC Vaduz, iar în vara lui 2016 a fost cedat definitiv la FC Kaiserslautern, unde a jucat 21 de meciuri într-un sezon. Ulterior, s-a transferat la Virtus Entella, dar a rămas liber de contract în perioada de transferuri din vară.

Naser Ismail Aliji are 11 selecţii la naţionala de seniori a Albaniei, dar a jucat şi pentru naţionalele de juniori şi tineret ale Elveţiei.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii