Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Mitraliera" a vorbit și despre decizia lui Rednic, care urmează să-l reprofileze pe Sergiu Hanca pe postul de fundaș dreapta

[starttext]




FOTO: Cristi Preda


Florin Bratu, antrenorul cu care Dinamo a început sezonul, s-a înțeles cu Aerostar Bacău, după o zi plină, în care a negociat și cu U Cluj. Tehnicianul a explicat raționamentul mutării la echipa din liga secundă.




"Nu consider că această mutare este o retrogradare a mea. Trebuie să muncesc pentru a mă perfecționa în continuare. Am negociat și cu U Cluj, dar lucrurile nu au fost atât de avansate, așa că am ales să merg la Bacău, cu care negociam de două săptămâni. Lumea de acolo e bucuroasă că merg la Aerostar și sunt sigur că îmi voi îndeplini obiectivul", a spus Bratu, la TV Digi Sport.

Bratu a vorbit apoi despre situația complicată a fostei sale echipe și despre ultimele schimbări din "Ștefan cel Mare".

"Niculescu a suferit mai mult decât mine după ce a fost demis. Și eu am suferit, dar la Claudiu au fost altele datele problemei.

Nu știu cât de greu îi va fi lui Rednic să se înțeleagă cu Dan Nistor. Eu am reușit asta o perioadă. M-am înțeles foarte bine cu Dan Nistor o perioadă, până când nu ne-am mai înțeles. Acel episod a dezechilibrat relația noastră. Am încredere în continuare în el. Când e liniștit, poate ajuta Dinamo", a spus Bratu. 

"Mitraliera" a vorbit și despre decizia lui Rednic, care urmează să-l reprofileze pe Sergiu Hanca pe postul de fundaș dreapta. 

"Hanca a venit la Dinamo ca fundaș dreapta. În primul meu meci, cu Craiova în Cupă, chiar l-am folosit pe acel post . Cred că și-a pierdut din reperele de fundaș lateral, dar Sergiu e un jucător inteligent", a adăugat Bratu. 

FOTO: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii