Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ioan Sabău: "Dacă el nu reuşeşte, atunci nimeni nu mai poate!"

[starttext]




Revine Ioan Ovidiu Sabău! A refuzat un post la FRF pentru a salva o echipă de tradiţie: "Încercăm să reorganizăm clubul"





Managerul sportiv al celor de la U Cluj, Ioan Sabău, a anunţat la ProSport LIVE că Mircea Rednic poate salva Dinamo. Obiectivul "Puriului" e de a-i califica pe roş-albi în play-off-ul Ligii 1 Betano, deşi acum sunt pe 12, loc de baraj.



"S-au făcut greşeli la Dinamo. Ce poţi să spui când eşti pe locul 12? Trebuie să faci treabă cu ce ai, nu poţi să schimbi toţi jucătorii. Mircea Rednic poate schimba multe...la câtă experienţă are", a spus Sabău la ProSport LIVE.

"Puriul" a anunţat că obiectivul său e de a califica echipa în play-off, deşi câinii sunt pe locul 12, unul de baraj, după 13 etape din Liga 1. Bucureştenii au doar 13 puncte, la şapte distanţă de Astra, ocupanta poziţiei a şasea, ultima de play-off. "Dacă nu reuşeşte nici el, atunci nimeni nu mai poate. E greu să meargă în play-off, dar poate. Din iarnă pregăteşte în linişte...Să aibă răbdare, să aducă fotbalişti care vor performanţă. Nu cred că va retrograda Dinamo. Rednic va găsi soluţii, cunoaşte mulţi jucători şi va aduce unii buni în iarnă", a mai spus Ioan Sabău.

Sabău şi Rednic au fost colegi la Dinamo şi la echipa naţională, actualul oficial al Universităţii Cluj cucerind eventul la roş-albi în ediţia 1989 - 1990.

Declaraţia lui Rednic prin care anunţa că o să califice echipa în play-off a strânit amuzamentul lui Gigi Becali, finanţatorul FCSB-ului precizând: "Eu, dacă el reuşeşte asta, care eu nu am mai băut de 25 de ani, eu mă îmbăt. În Piaţa Universităţii. Da, de bucurie".

sursa: www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii