Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Jean Vlădoiu salută revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo şi spune că este genul de antrenor care poate ridica echipa din criza în care a ajuns

[starttext]





VIDEO | Antrenorul din Liga 1 care l-a dat pe spate pe Jean Vlădoiu: ”Dacă-l prindeam ca fotbalist, cred că jucam până la 40 de ani”



Jean Vlădoiu salută revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo şi spune că este genul de antrenor care poate ridica echipa din criza în care a ajuns.




Şefii lui Dinamo au surprins şi l-au pus pe Mircea Rednic în locul lui Claudiu Niculescu, cel care antrena echipa de doar 13 zile. Jean Vlădoiu este însă de părere că a fost o decizie inspirată luată de conducerea clubului din Ştefan cel Mare. Fostul atacant român se declară fan al metodelor pe care le foloseşte Mircea Rednic şi spune că s-ar fi retras abia la 40 de ani dacă l-ar fi avut antrenor.

”Am mare încredere în el. Este singurul care poate să facă echipă competitivă la Dinamo. Suporterii îl cunosc foarte bine, jucătorii, de asemenea. Este un tip care strânge în jurul lui jucătorii şi toată lumea este mulţumită în jurul lui. Am lucrat un an şi mi se pare un antrenor fenomenal, un antrenor cu mare calitate şi îţi face o deosebită plăcere să te antrenezi. I-am spus: ”dacă te prindeam ca fotbalist, cred că jucam până la 40 de ani”. Nişte antrenamente pe care le schimbă săptămânal. Senzaţional! Este un antrenor foarte bun pentru Dinamo şi pentru România”, a declarat Jean Vlădoiu.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii