Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Transferuri spectaculoase la Dinamo. Rednic aduce patru jucători de urgenţă!

[starttext]



EXCLUSIV | Transferuri spectaculoase la Dinamo. Rednic aduce patru jucători de urgenţă! Când vor debuta




Presiunea lui Mircea Rednic asupra conducerii lui Dinamo a dat roade. ”Câinii” urmează să facă patru transferuri în aceste zile şi speră ca fotbaliştii care vor veni să fie chiar apţi pentru duelul cu Concordia Chiajna, de luni.




Mircea Rednic s-a arătat dezamăgit de modul în care Dinamo a evoluat cu Dunărea Călăraşi şi i-a cerut lui Negoiţă transferuri de urgenţă. În caz contrar, ”Puriul” ar fi ameninţat că demisionează.

Conform informaţiilor obţinute de Telekom Sport, Dinamo ar urma să transfere patru fotbalişti în următoarele zile. Un portar, doi fundaşi (un apărător de bandă stângă şi un apărător central) şi un atacant vor fi aduşi de Rednic pentru a prinde playoff-ul în acest sezon.


Cei doi fundaşi pe care Rednic îi va aduce în Ştefan cel Mare ar putea debuta chiar în partida cu Concordia Chiajna, de luni, în cazul în care ”câinii” vor reuşi să-i legitimeze într-un timp record.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii