Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bilanțul impresionant al lui Rednic le dă speranțe "câinilor". N-a mai pierdut din 2005!

[starttext]





FOTO: Raed Krishan




Mircea Rednic debutează în noul mandat la Dinamo luni, de la ora 21:00, împotriva Călărașiului. Istoricul său îi e net favorabil: dintr-un total de 14 starturi în Liga 1, ”Puriul” a fost înfrânt în doar două partide.





Mircea Rednic, 56 de ani, debutează luni în noul său mandat de antrenor al lui Dinamo, împotriva celor de la Dunărea Călărași. "Puriul" s-a angajat într-o misiune extrem de grea: de a duce "haita" de pe locul 12, de baraj la retrogradare, pe loc de play-off, în primele șase.

Statisticile sunt de partea tehnicianului atunci când vine vorba de debuturile în Liga 1 pe banca tehnică a unei echipe.

NEÎNVINS DIN 2005!
Dintr-un total de 14 starturi în prima ligă din România, Mircea a câștigat de opt ori, a remizat de patru și a pierdut de doar două ori!

Primul eșec a fost înregistrat la începuturile sale în cariera de antrenor, când a preluat FCM Bacău. Atunci, Steaua a învins trupa lui Rednic la limită, 1-0.
Al doilea eșec a fost înregistrat în 2005, pe banca Vasluiului.

"Puriul" i-a promovat pe moldoveni din liga secundă, dar a intrat în conflict cu Adrian Porumboiu și a plecat de la echipă până să înceapă stagiunea din Liga 1. După 5 etape în care finanțatorul nu a fost mulțumit de înlocuitorul Gigi Mulțescu, Rednic a fost adus înapoi și a pierdut în prima lui etapă ca antrenor al Vasluiului în primul eșalon, cu Farul Constanța, 
1-2.

7 echipe
a antrenat Rednic în străinătate: Al-Nassr, Alania Vladikavkaz, Hazar Lankaran, Standard Liege, Gent, Mouscron și Al-Faisaly

FOTO: Raed Krishan
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii