Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ștefan Grigorie: ”De câțiva ani se tot încearcă un New Dinamo, dar după 6-7 etape se schimbă strategia''

[starttext]









Ștefan Grigorie (36 de ani) a strâns peste 100 de meciuri în tricoul lui Dinamo și critică situația în care a ajuns acum clubul din Ștefan cel Mare, care ocupă locul 12 în Liga 1.





”De câțiva ani se tot încearcă un New Dinamo, dar după 6-7 etape se schimbă strategia. Continuitatea antrenorilor e zero. Ultimul antrenor a pus capac. Trebuie să lași antrenorul cel puțin un an. Dacă tot timpul schimbi strategia totul e pierdut. E frustrant.

Din punctul meu de vedere nu e o surpriză. Dinamo are destui tineri buni. Cred că Dinamo are nevoie de performanță să reintre în primele 3 echipe, să meargă în cupele europene. Deja s-a încercat cu tinerii, dar cred că trebuie să facă un mix și cu jucători cu experiență. Rednic poate face acest lucru, așa cum a reușit la ultimul mandat. Trebuie să fie lăsat în pace”, a declarat Grigorie la GSP LIVE.

...despre Mircea Rednic: ”Mi se pare unul dintre cei mai buni antrenori români la momentul aceasta. Știe să-și motiveze jucătorii, să-i antreneze. Are soluții tot timpul, e foarte curajos. Are capacitatea de a gestiona grupul. El nu așteaptă minutul 60 pentru a schimba soarta meciului. Tot timpul are curaj să schimbe sistemul sau să introducă doi jucători la pauză”.

5 trofee
a câștigat Grigorie cu Dinamo: Liga 1 în sezonul 2003-2004, 3 Cupe ale României în sezoanele 2002-2003, 2003-2004, 2004-2005 și o Supercupă a României în 2005

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii