Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cornel Țălnar râde de FCSB: "Nu ne poate bate cu Gigi antrenor"

[starttext]




Țălnar a activat la Dinamo ca secund și


- Urmează partide cu Chiajna, Voluntari și FCSB.
- (trage aer în piept) Cu Steaua nu mi-e frică. Eu îmi fac griji cu Chiajna pentru că e o formație care a bătut Steaua, Craiova și Botoșani. Sigur se vor motiva și cu noi, plus că vor juca pe sinteticul ăla de la Chiajna și au avantaj.




- Chiar nu vă faceți probleme pentru rezultatul din Derby de România?
- Steaua nu are șanse în fața noastră atât timp cât antrenor principal e Becali, iar Dică e secund. Jos pălăria pentru Gigi că bagă bani și aduce jucători de valoare, dar ei sunt bulversați, sărăcuții, se cred Cruyff, Mbappe! Au mintea în altă parte. Plus că Rednic are o experiență imensă și e foarte bun în Derby-uri. Chiar nu îmi fac griji.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii