Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Sergiu Popovici s-a antrenat normal și poate intra luni din primul minut

[starttext]









Sergiu Popovici a ieșit pe teren și a făcut încălzirea înaintea meciului cu Dunărea, 1-1, doar că n-a mai intrat pe gazon.



"A simțit o stare de moleșeală, pe fondul răcelii, nu s-a mai riscat cu el", au explicat dinamoviștii.

A intrat titular Olteanu și nu a impresionat. Poreclit, ironic, de către fani "David Luiz", Popovici va avea ocazia luni să joace titular cu Chiajna.

Sergiu a putut să se antreneze normal toate aceste zile. Popovici a adunat până acum 648 de minute în 8 partide, reușind o singură pasă decisivă.

Chiajna - Dinamo este luni, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport.

450.000 €
este cota lui Popovici pe transfermarkt 

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii