Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Victor Piţurcă : ''Dacă nu ştiu să facă un contract, atunci îşi merită soarta să fie daţi afară peste 10 zile sau peste 15 zile"

[starttext]



victor piturca

Victor Piţurcă a vorbit despre situaţia din ultima perioadă de la Dinamo. În acest sezon, clubul din Ştefan cel Mare s-a despărţit de doi tehnicieni: Florin Bratu şi Claudiu Niculescu. Ultimul a rezistat doar 20 de zile pe banca tehnică a dinamoviştilor şi a condus 13 antrenamente. Niculescu a fost anunţat în miez de noapte că în locul său va veni Mircea Rednic. "Clau-gol" a avut o clauză de reziliere de doar 10.000 de euro.




"Claudiu şi el a greşit şi, în general, antrenorii tineri trebuie să ştie un lucru când semnează cu un club. Ei sunt apăraţi doar de contractul pe care îl semnează. Dacă nu ştiu să facă un contract, atunci îşi merită soarta să fie daţi afară peste 10 zile sau peste 15 zile", a spus Victor Piţurcă la Digi Sport, în cadrul emisiunii "Fotbal Club". De altfel, fostul selecţioner este recunoscut pentru modul scrupulos în care îşi negociază contractele.

Victor Piţurcă a vorbit şi despre Florin Bratu, cu care fostul selecţioner a dezvăluit că vorbea frecvent. De altfel, Piţurcă a dezvăluit şi detaliul care a făcut ca Dinamo să nu aibă rezultate bune în acest sezon.

"Celor de la Dinamo le-ar trebui 4 fundaşi. Toată linia de fund ar trebui schimbată. Toată linia de fund, da. Eu am mai vorbit cu Bratu, că el mă mai suna şi i-am spus că <<atâta timp cât ai fundaşi cum ai la Dinamo>> e foarte greu să obţii rezultate. Vă dau un exemplu. La Craiova, Dinamo a jucat foarte bine. A dominat la Craiova fără probleme. Dacă Mitriţă are 5 metri în spate şi îl depăşeşte pe fundaşul ăla dreapta cu atâta uşurinţă şi marchează gol, păi iertaţi-mă, nu ai nicio şansă. A crezut că e simplu uşor, dar fundaşii trebuie să dea siguranţă echipei", a mai spus Piţurcă.

Victor Piţurcă a comentat şi instalarea lui Mircea Rednic pe banca tehnică a celor de la Dinamo. "Puriul" a anunţat, încă de la conferinţa de prezentare, că obiectivul din acest sezon este acela de a o califica pe Dinamo în playoff.

"Rednic a obţinut rezultate foarte bune în fotbalul românesc, şi cu Dinamo, dar acum situaţia este mai delicată. Cu siguranţă el va veni cu o experienţă în plus, un alt entuziasm. Să vedem jucătorii pe care îi ia. Eu cred că în condiţiile în care nu aduc jucători e mai greu să ajungă în playoff", a mai spus Victor Piţurcă.

Dinamo este pe locul 12 în Liga 1 după 11 etape, cu 11 puncte (3 victorii, două egaluri, 6 înfrângeri, golaveraj 12-19). Misiunea lui Mircea Rednic este de a califica echipa în play-off.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii