Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Decizia lui Mircea Rednic înaintea meciului de la Chiajna! Pe cine a lăsat în afara lotului

[starttext]




Decizia lui Mircea Rednic înaintea meciului de la Chiajna! Pe cine a lăsat în afara lotului




Antrenorul lui Dinamo nu va conta la ultima partidă din tur pe Gomelt, Mezague şi Neicuţescu. Nici Hanca nu se va afla pe teren mâine seară, fiind suspendat.




Mircea Rednic încearcă să obţină primul succes în noul mandat la Dinamo pe terenul Concordiei, acolo unde roş-albii au înscris câte 4 goluri în ultimele două deplasări. Pentru jocul ce îi poate scoate pe câini din zona retrogradării, antrenorul echipei din Ştefan cel Mare nu va miza pe Gomelt şi Mezague care mai mult ca sigur se vor despărţi de Dinamo în următoarea perioadă, dar nici pe Neicuţescu, neinclus în lot pentru întâlnirea care încheie prima parte a sezonului regulat în Liga I.

În afara celor trei, Rednic nu îl poate folosi nici pe Hanca care este suspendat după ce în meciul cu Dunărea Călăraşi a primit al patrulea cartonaş galben. Dinamo nu a mai câştigat în campionat de şase etape, iar cu un succes poate urca pe locul 10 în Liga I la finalul turului.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii