Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






A venit decizia comisiei de disciplină a UEFA! România termină fără spectatori campania din Liga Națiunilor

[starttext]










România va juca fără spectatori ultima partidă de pe teren propriu din Liga Națiunilor, cu Lituania, programată de 17 noiembrie la Ploiești.



Incidentele de la partida România - Serbia, scor 0-0, au fost sancționate de comisia de disciplină a UEFA. Astfel, România va termina această campanie din Liga Națiunilor așa cum a început-o, la Ploiești, fără spectatori. Federația va fi și amendată cu suma de 70.000 de euro.

Acuzațiile care i s-au adus României au fost de de rasism, xenofobie, invadarea terenului, dar și folosirea de materiale pirotehnice.

Federația fusese pedepsită de UEFA și pentru scandărilor fanilor de la Belgrad, la meciul tur cu Serbia. "Kosovo e Serbia" e scandarea din cauza căreia UEFA a decis să închidă un sector de 1000 de locuri la meciul retur cu sârbii, de pe Arena Națională.

PROGRAM LIGA NAȚIUNILOR
• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. 

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii