Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






S-a aflat motivul real pentru care Prunea nu a mai ajuns la Dinamo!

[starttext]





prunea


Florin Prunea (50 de ani) a fost la un pas să revină la Dinamo, într-o funcție executivă. Fostul președinte al celor de la Poli Iași nu a bătut palma cu finanțatorul Ionuț Negoiță, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Mircea Rednic. Acum s-a aflat motivul real: fostului jucător din Generaţia de Aur i s-a propus un contract pe o perioadă determinată.




Prunea ar fi revenit după şapte ani la Dinamo, unde a mai fost director sportiv în sezonul 2010-2011. Nu s-a întâmplat aşa, chiar dacă relaţia sa cu Ionuţ Negoiţă e una foarte bună. Fostul portar voia un proiect pe termen lungă, însă patronul din Ştefan cel Mare nu a fost de acord cu asta.


”Am negociat cu Dinamo, nu au fost probleme financiare, au fost probleme cu durata contractului. Nu puteam veni la Dinamo pentru 4 luni. Eu vreau să am continuitate, nu vreau să-mi bat joc. Suporterii m-au anuţat că am susţinerea lor. Conducerea a fost corectă, nu am ce zice. M-au tratat bine”, a declarat Prunea la ProSport Live.

Dinamo este pe un dezamăgitor loc 12 în Liga 1, poziţie care duce la barajul pentru evitarea retrogradării, cu numai 12 puncte după 12 etape.

Florin Prunea a apărat poarta lui Dinamo în trei perioade, 1985-1988, 1992-1998 şi 2000-2002. Are 40 de meciuri pentru naţionala României, între 1990 şi 2001.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii