Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Grozav priveşte cu pozitivism venirea lui Mircea Rednic la echipă


[starttext]







VIDEO | „Mergem înainte, că înainte era mai bine!” Grozav priveşte cu pozitivism venirea lui Mircea Rednic la echipă


Nistor e suspendat pentru partida cu Dunărea Călăraşi, iar Mircea Rednic a decis să-i dea banderola lui Penedo. Meciul va putea fi urmărit a Telekom Sport, luni, ora 21.00.





„Ne-am cam obişnuit să spunem acelaşi lucru, un nou început, o luăm de la capăt. Trebuie să ne concentrăm foarte bine pentru că nu mai avem scuze. Trebuie să luăm cele 3 pucte luni, cu o echipă care mă gândesc eu că va veni să se apere mai mult şi noi trebuie să dăm poate fiecare dintre noi mai mult de 100% şi să luam cele 3 puncte”, a spus Gicu Grozav la o conferinţă de presă.

Despre venirea lui Mircea Rednic: „Da, probabil ne inspiră mai multă încredere, dar asta trebuie să arătăm pe teren nu prin declaraţii şi vorbind între noi. Eu cred că o să ne mobilizăm şi o să luăm cele 3 puncte. Sper din tot sufletul să se întâmple acest lucru”.


Pe atacantul dinamovist nu l-a surprins faptul că Niculescu a fost schimbat atât de rapid: „Eu, sincer, sunt obişnuit să se întâmple aceste lucruri la Dinamo şi când am fost data trecută, în 4 luni, 3 antrenori şi 2 presedinţi”.

Deşi nu s-a recuperat în totalitate, Grozav speră să poată evolu în partida cu Dunărea Călăraşi: „Nu cred că sunt 100% încă. Din ce în ce mai bine, m-am antrenat normal, fiecare antrenament de la început până la capăt. Rămâne de văzut cum va fi”.

Fiind întrebat dacă a mai vorbit cu Niculescu de când a fost îndepărt de la echipă şi dacă acesta se simte dezamăgit, Grozav a răspuns: „Da îţi dai seama că e foarte dezamăgit nu se aştepta la acest lucru. A declarat şi el, dar asta e viaţa, mergem înainte, că înainte era mai bine”, a încheiat Grozav.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii