Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Claudiu Vaișcovici le ține partea suporterilor în conflictul cu jucătorii lui Dinamo: „Au și ei o limită”

[starttext]



Claudiu Vaișcovici le ține partea suporterilor în conflictul cu jucătorii lui Dinamo: „Au și ei o limită”




Fostul golgeter al lui Dinamo, Claudiu Vaișcovici, a discutat despre conflictele dintre jucătorii lui Dinamo București și suporteri, în urma egalului făcut de „câini” la Chiajna, scor 0-0.



Vaișcovici spune că înțelege situația iscată între suporteri și jucători, de la finalul partidei cu Chiajna: „Suporterii au și ei o limită. Păi îi mai suportă oare că sunt acum pe locul 12? Au mai suportat când au fost pe locul 5, 6, 4. Nu mai rezistă nici ei, cu numai promisiuni din gură. S-au săturat. Le dau dreptate, dacă au fost decenți. Nu e un lucru rău că i-au oprit suporterii. Bine, în gloată mai sunt vreo 2, 3 nebuni care mai dau câte o înjurătură, două. Dar dacă s-a stat de vorbă decent, eu zic că e bine că s-a întâmplat. Nu sunt de acord când sunt manifestările alea și cad victime mulți copii nevinovați, femei. Dar e normal că au stat la o discuție cu fanii. Se întâmplă peste tot, la cluburile care vor ceva.”



Claudiu Vaișcovici, despre scandalul dintre Armando Cooper și suporterii lui Dinamo
Cât despre scandalul în care a fost implicat Armando Cooper, Vaișcovici îl avertizează pe Cooper că va avea viață grea în compania ultrașilor „câinilor roșii”:  „A fost și conflictul cu Cooper. Păi ăla nu știe că e în România? El crede că e pe la el acolo. Păi tu nu știi că cu gloata nu te pui. Stai liniștit, vezi-ți de treabă, că nu o să mai prinzi terenul. Oricât de puternic psihic ești, tot pici. Sau poate vrea să plece și el de aici, că unde va juca… Mă rog, nu e un jucător rău, recuperează multe mingi, dar și pierde multe.”



sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii