Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Alexandru David: "Dacă nu realizăm obiectivul, ne regrupăm şi trecem la planul al doilea''

[starttext]






Anunţ de la conducere pentru fanii dinamovişti: "Suntem pregătiţi şi pentru asta"



Alexandru David, preşedintele CA al clubului din Ştefan cel Mare a dezvăluit că Dinamo a pregătit alături de Mircea Rednic şi un plan B, în cazul în care Dinamo ratează accederea în play-off.


Dinamo nu s-a calificat în play-off în ediţia trecută de campionat, iar în acest sezon este la şapte puncte de poziţia a şasea care garantează prezenţa în lupta pentru titlu. Mircea Rednic are 13 etape la dispoziţie să îndrepte situaţia.


"Sunt optimist în primul rând pentru că îl avem antrenor pe domnul Rednic, cu care am avut discuţii în ultima perioadă şi care sunt convins că va face tot ceea ce poate să redresăm această situaţie, timp este câtă vreme matematic obiectivul poate fi realizat" a afirmat Alexandru David în exclusivitate la Telekom Sport.

Mircea Rednic rămâne însă la Dinamo în orice condiţii.

"Dacă nu realizăm obiectivul, ne regrupăm şi trecem la planul al doilea, adică împreună cu domnul Rednic să putem să construim o echipă puternică pentru anul viitor" a confirmat şeful câinilor. 

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii