Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ciprian Marica: ''Sperăm să reuşească s-o readucă pe Dinamo acolo sus”

[starttext]



VIDEO EXCLUSIV | „Sperăm să reuşească s-o readucă pe Dinamo acolo sus”. Ciprian Marica, îngrijorat de situaţia din „Groapă”




Sosirea lui Mircea Rednic la Dinamo este privită cu ochi buni de fostul dinamovist Ciprian Marica. Acesta speră ca actualul antrenor al echipei din Ştefan cel Mare să revigoreze formaţia şi s-o ducă din nou în vârful clasamentului.




„Mai ales după schimbările de la Dinamo eram curios ceea ce va reuşi domnul Rednic. Sigur că nu-i uşor, Dinamo e într-o situaţie grea. A întâlnit şi Călăraşiul, o echipă destul de solidă şi destul de bine construită de Dan Alexa. Sper ca Dinamo, împreună cu Mircea Rednic, să reuşească să readucă tradiţia, spiritul lui Dinamo şi oamenii să...jucătorii în primul rând să fie conştienţi că vorbim de unul dintre cele mai mari cluburi din România.

Sigur că e foarte greu, găseşte un lot deja format, pregătirea nu a depins de dânsul, însă din punct de vedere al experienţei, mizez pe Mircea Rednic. Ştie ce are de făcut, ştie la ce s-a înhămat, să spun aşa, şi cu siguranţă are o tactică şi o strategie foarte bine pusă la punct”, a spus Marica la Telekom Sport.


Fiind întrebat dacă este Mircea Rednic salvatorul lui Dinamo, Marica a răspuns: „Salvatorul sperăm să devină. Sperăm să reuşeasca s-o readucă pe Dinamo acolo sus, unde îi este locul, şi să facă ceea ce-şi doresc toţi suporterii, să o califice pe Dinamo în play-off”.

Fotul atacant al naţionalei speră ca Rednic să ducă Dinamo din nou în partea superioară a clasamentului: „Greu, foarte greu, dar aşa cum spuneam, mizez şi pariez pe experienţa lui Mircea Rednic că va reuşi”, a spus Marica la Telekom Sport.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii