Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Anamaria Prodan: ''Subo a fost de acord să plece. Nu voia să rămână în lotul lărgit sau în afara lotului''

[starttext]









Dinamo a renunțat azi la atacantul Danijel Subotic, 29 de ani, jucătorul reprezentat de Anamaria Prodan.




Impresarul Anamaria Prodan a reacționat după decizia luată de Mircea Rednic, a dat detalii despre negocierile cu echipa roș-albă și a dezvăluit că Dinamo are o listă cu mai mulți jucători la care renunță.

"Am reziliat de comun acord, după ce am stat de vorbă de câteva zile. Subo a fost de acord să plece. Nu voia să rămână în lotul lărgit sau în afara lotului. S-a făcut o evaluare și s-a decis că Subotici nu are cum să ajute clubul. Nu avem nicio problemă, nici eu și nici jucătorul. Fiecare antrenor are strategia lui. Asta este viața.

O să stăm zilele următoare la discuții și pentru Mezague. S-a făcut o evaluare și s-a făcut o listă cu jucătorii cărora li se vor rezilia contractel. Am fost contactată strict pentru cei doi. Nu știu celelalte nume.

Eu îmi doresc să fie ceva amiabil, nu să mergem pe la FIFA sau pe nu știu unde! Eu am să propun în continuare jucători la Dinamo. Nu-mi doresc niciun fel de polemică și asta l-am sfătuit și pe Subotici", a declarat Anamaria Prodan la TV Digi Sport.

Danijel Subotic a bifat cinci apariții în tricoul lui Dinamo, reușind să înscrie un singur gol, în înfrângerea cu Astra Giurgiu, 1-2.

10.000 €
era salariul lunar al lui Subotic

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii