Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cine e omul "greu de ucis" din "Ștefan cel Mare"

[starttext]



Iulian Mihăescu nu și-a pierdut firea jovială, aici fiind surprins la prima ședință de pregătire a



Iulian Mihăescu, 56 de ani, antrenorul secund al lui Dinamo, e singurul care a lucrat în staff-ul tehnic al dinamoviștilor și cu Bratu, și cu Niculescu, și, acum, cu Rednic.




Intemperiile toamnei în Ștefan cel Mare nu l-au mișcat din lot pe Iulian Mihăescu. Un om de încredere al oricărui tehnician care a trecut în ultimii ani pe la Dinamo, apreciat de jucători, "nea Iulică" continuă în mandatul lui Mircea Rednic munca pe care o făcea și cu Florin Bratu, și cu Claudiu Niculescu.

Antrenor cu licența PRO de mulți ani, Mihăescu a mai lucrat și-n mandatele trecute cu Rednic, dar și cu Ioan Andone sau cu Flavius Stoican.

FIREA L-A BLOCAT!
Tehnicianul în vârstă de 56 de ani s-a remarcat ca secund la Dinamo, după ce a făcut parte din marea echipă a lui Mircea Lucescu, ca fundaș, jucând semifinalele Cupei Cupelor în 1990, după ce în 1989 bifase sferturile de finală ale aceleiași competiții.

Toamna trecută, când Vasile Miriuță l-a înlocuit pe Cosmin Contra, "Tati" n-a vrut să stea pe bancă împotriva fostei sale echipe, Concordia Chiajna, astfel că Mihăescu trebuia să fie antrenor principal. A ținut și conferință înainte de meci, doar că primarul Capitalei, Gabriela Firea, a decis fix în ziua partidei să anuleze orice competiție din cauza unei furtuni ce amenința Bucureștiul!

"Nea Iulică, te-au lucrat politic!", s-au amuzat jucătorii în septembrie 2017, văzând că partida s-ar fi putut desfășura. Peste o săptămână, când s-a jucat partida, 3-2 pentru ilfoveni, a stat Miriuță pe bancă. Mihăescu a fost antrenor principal vreme de două etape, dar la Urziceni, în ediția 2006/2007.

4 trofee
a câștigat Mihăescu în Ștefan cel Mare ca fundaș: două campionate (1990, 1992) și două Cupe ale României (1986 și 1990)

5 trofee
 are Mihăescu ca secund la Dinamo: un campionat (2004), 3 Cupe ale României (2003, 2004, 2005) și Supercupa (2005)

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii