Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo pregătește o revenire de senzație!

[starttext]








Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit la conferința de presă de dinaintea meciului contra Chiajnei, de luni, despre transferurile pe care le pregătește la echipa roș-albă.




Întrebat dacă l-ar putea readuce pe Ante Puljici, 30 de ani, Rednic a spus că fundașul croat este o variantă pentru transfer, în iarnă.

"Dacă are probleme acolo (n.r. la Al Faisaly, în Arabia Saudită), mai mult ca sigur va veni aici. Vedem în iarnă ce va fi", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Ante Puljici a jucat în sezonul 2015 -2 016 la Dinamo și a fost unul dintre cei mai apreciați jucători. Acesta este legitimat la Al Faisaly, fosta echipă a lui Rednic, și a jucat în 6 meciuri.

600.000 €
este cota lui Puljici, potrivit transfermarkt

28
de meciuri și 2 goluri are Puljici la Dinamo

"SUNTEM FOARTE APROAPE DE TRANSFERURI"
Rednic a mai vorbit și despre ce transferuri pregătește la Dinamo în perioada următoare.

"O să vină jucători noi. Sunt nerăbdator. Cei care vin acum nu și-au găsit echipe. Unii au ținut la preț, altora nu le-a convenit campionatul. Nu e ușor să aduci jucători în România! Cred că m-am mișcat bine. Suntem foarte aproape de transferuri. Trebuie să întărim echipa. Celor care vin le vor mai trebuie 2-3 săptămâni ca să intre în ritm. Bine că se întrerupe campionatul și pot face 2-3 meciuri de pregătire", a adăugat antrenorul dinamovist.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii